LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Läkarna förbryllade – Sjödin drabbad av mystisk sjukdom

07 apr, 2017 
Malin Ljung
Läkarna har undersökt Agneta Sjödin i tre dagar, utan att ännu hittat svar på vad som orsakar hennes enorma smärta. Nu verkar det som att programledaren drabbats av mystiska "devils grip".
Annons

Programledaren Agneta Sjödin, 49, är nyligen hemkommen efter två veckors inspelningsjobb i Indonesien.

Nu avslöjar hon att djungeläventyret satt sina spår på hennes hälsa, och att läkarna misstänker att hon drabbats av den mystiska virussjukdomen “devils grip”.

“Har aldrig känt sådan smärta. Nu mår jag lite bättre och ska snart få åka hem”, skriver Agneta.

Programledaren har tillbringat de tre senaste dagarna på S:t Görans sjukhus i Stockholm och har genomgått mängder av undersökningar för att reda ut vad som orsakar smärtan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Nästan tre dagar på S:t Görans sjukhus med provtagning, odlingar, röntgen, ultraljud och skiktröntgen. Alla odlingar och provsvar är inte klara men läkarna tror att det är “Devils Grip” och det kan stämma för det kändes onekligen som om djävulen satt klorna i mig“, skriver Agneta.

Sjukdomen, som på svenska regelrätt går under namnet Bornholmssjukan, är en virussjukdom som ofta består av bland annat häftig feber, vidrig smärta i nedre delen av bröstet och buken, samt ansträngd andning. Enligt Folkhälsomyndighetens beskrivning kan sjukdomen även leda till lunginflammation och hjärtsäcksinflammation, men att det är sällsynt.

Annons

“Hoppas verkligen att “Devils Grip” har släppt taget (om det nu var det) och att jag får vila i änglars armar i helgen”, skriver Agneta Sjödin på sin Instagram.

I kommentarsfältet stöttas Agneta av sina följare som önskar “krya på”.

“Men fy vad otäckt, hoppas allt blir bra med dig nu”, skriver en person.

“Usch, låter lite läskigt – krya på dig”, skriver en annan.

Hänt.se kan bara fylla i – krya på dig Agneta!

FOTO: Ibl, Instagram

Annons