Läkarens stora chock i ”Biggest Loser VIP”: "Nästan så jag inte tror på det"

Efter fem veckor i "Biggest loser VIP" har deltagarna förändrats en hel del. Men när tv-läkaren Stefan Branth får se resultaten svart på vitt blir han golvad.

Det har gått nästan fem veckor sedan deltagarna i årets Biggest Loser VIP steg in på slottet. Tiden har kantats av bråk och intriger (däribland ett dödshot) men också om förändring. När de fyra återstående deltagarna,  Loulou Lamotte, 36, Anna Book, 46, Runar Sögaard, 50, och Morgan Karlsson, 44, i kvällens avsnitt får träffa sin läkare Stefan Branth, 58, för en hälsoundersökning blir det också tydligt exakt hur mycket de har ändrat sig.

– Jag känner att det har hänt grejer på kroppen, men frågan är vad det visar rent medicinskt. Det har man ju ingen koll på riktigt, säger deltagaren Loulou Lamotte i programmet.

LÄS MER: TV4-profilens tårar i Biggest Loser: ”Tar på psyket”

När Stefan Branth mäter Loulou runt midjan blir resultatet en chock – både för henne och för läkaren själv. Måttbandet som visar vilken storlek hennes mage hade fem veckor tidigare hamnar långt utanför hur hennes kropp ser ut idag.

– Det här är helt enastående. Kan du fatta? Det är nästan så att jag inte tror på det. Wow, säger Stefan Branth häpet och fortsätter:

– Det är väldigt mycket inne i buken som har försvunnit.

Loulou, som gått ner 11,2 kilo på fem veckor, tappar också hakan när hon ser sina gamla mått.

– Jag har gått ner skitmycket i storlek. Alltså, det var verkligen jävligt mycket. Det var häftigt att se att det har hänt så mycket på så lite tid, säger hon.

Nervös väntan för Anna Book i finalen av Biggest Loser VIP.

Slutresultatet visas upp.

Anna Book vann Biggest Loser VIP 2017 när hon gick ner 22,7 kilo totalt. 

Anna Book – överlycklig vinnare av Biggest Loser VIP

Kramkalas efter att Anna Book vunnit Biggest Loser VIP.

Biggest Loser VIP 2017

Jonas Hallberg

Runar Sögaard

Loulou Lamotte

Morgan Karlsson

Camilla Henemark

Anna Book

Jan "Blondie" Hammarlöf 

LÄS OCKSÅ: Storbråket i Biggest Loser VIP: ”Var som ett dårhus”

“Biggest loser VIP” visas måndagar och tisdagar 21.00 i Sjuan.

SENASTE NYTT!