LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Läkarens stora chock i ”Biggest Loser VIP”: "Nästan så jag inte tror på det"

02 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Efter fem veckor i "Biggest loser VIP" har deltagarna förändrats en hel del. Men när tv-läkaren Stefan Branth får se resultaten svart på vitt blir han golvad.
Annons

Det har gått nästan fem veckor sedan deltagarna i årets Biggest Loser VIP steg in på slottet. Tiden har kantats av bråk och intriger (däribland ett dödshot) men också om förändring. När de fyra återstående deltagarna,  Loulou Lamotte, 36, Anna Book, 46, Runar Sögaard, 50, och Morgan Karlsson, 44, i kvällens avsnitt får träffa sin läkare Stefan Branth, 58, för en hälsoundersökning blir det också tydligt exakt hur mycket de har ändrat sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag känner att det har hänt grejer på kroppen, men frågan är vad det visar rent medicinskt. Det har man ju ingen koll på riktigt, säger deltagaren Loulou Lamotte i programmet.

När Stefan Branth mäter Loulou runt midjan blir resultatet en chock – både för henne och för läkaren själv. Måttbandet som visar vilken storlek hennes mage hade fem veckor tidigare hamnar långt utanför hur hennes kropp ser ut idag.

Annons

– Det här är helt enastående. Kan du fatta? Det är nästan så att jag inte tror på det. Wow, säger Stefan Branth häpet och fortsätter:

– Det är väldigt mycket inne i buken som har försvunnit.

Loulou, som gått ner 11,2 kilo på fem veckor, tappar också hakan när hon ser sina gamla mått.

– Jag har gått ner skitmycket i storlek. Alltså, det var verkligen jävligt mycket. Det var häftigt att se att det har hänt så mycket på så lite tid, säger hon.

“Biggest loser VIP” visas måndagar och tisdagar 21.00 i Sjuan.

Annons