ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Laila Bagges starka ord om pojkvännen Korosh relation till sonen Liam Pitts

24 aug, 2023 
Johanna Talamo
Frida Eklöf
Laila Bagge och Liam
Laila Bagges äldsta son Liam Pitts satsar för tillfället stenhårt på MMA-karriären. Nu berättar Laila om relationen mellan sonen Liam och hennes sambo sedan 9 år, Korosh.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Laila Bagges fräcka pik till pojkvännenBrand logo
Laila Bagges fräcka pik till pojkvännen

Radioprofilen Laila Bagge, 50, lever idag tillsammans med den 18 år yngre sambon Korosh Kananian, 32, sedan nio år tillbaka.

Laila har två barn från tidigare relationer. Den äldsta sonen Liam Pitts, 19, har hon tillsammans med pappan Mason Pitts som lever i USA. Men även sin yngre son Kit Wahlgren, 12, som hon har tillsammans med Niclas Wahlgren.

Liam Pitts om relationen till Laila Bagges sambo, Korosh

Laila Bagge och Korosh har inga gemensamma barn men sedan paret flyttat ihop har han agerat som en slags styvpappa åt Liam.

Laila Bagge träffade sambon när Liam fortfarande bodde hemma och han växte därför upp tillsammans med Lailas 18 år yngre kille.

Idag så har Liam Pitts hunnit flytta hemifrån, men trots det så har han fortfarande en stark relation till styvpappan Korosh.

I en tidigare intervju med Hänt berättade Liam om relationen till Korosh och hur de delar det gemensamma intresset för kampsporten, som även styvpappan utövat.

Annons

– Han introducerade mig lite till det när jag var yngre så mycket av den passionen kan ju säkert komma från han. Sen har jag hållit på med kampsport sen jag var sex eller fem bast, sade Liam då och fortsatte.

– Han var nog alltid ganska stor supporter utav det, ifrån det jag kommer ihåg iallafall. Jag kommer inte ihåg att han nån gång var emot det faktiskt, som morsan eller farsan var.

Laila Bagge om relationen mellan Liam och Korosh

Liam Pitts satsar just nu stenhårt på MMA-karriären och Laila Bagge har tidigare uttryckt sin oro för sonen.

I ett inlägg på sin blogg skrev hon då om hur det inte är lätt för henne som mamma men att hon samtidigt stöttar sonen fullt ut.

”Det är inte helt lätt att vara mamma och stå där bredvid men det är detta Liam vill och jag stöttar honom 100%! Som sagt hårt jobb, dedikation och ett jäkla pannben. Men också ett helt fantastiskt gäng med tränare, träningsvänner och klubb bakom som stöttar och pushar.”, skrev Laila i ett blogginlägg.

Annons

Inför boksläppet för Camilla Läckbergs nya bok Mirage så träffade Hänt den folkkära radioprofilen Laila Bagge när eventet ägde rum.

Att Korosh och Liam har en bra relation är något som även Laila bekräftar då hon berättar om hennes syn på relationen mellan dem.

– Den är väldigt bra, de har ju bott ihop i nio år nu så att det är ju, vad ska man säga, en extra förälder, säger hon i intervjun med Hänt.

Hon fortsätter med att förklara hur glad hon är över att sonen och sambon står varandra så pass nära.

– Den ser fantastisk ut och jag är jätteglad att de har den relationen. Det känns väldigt bra i mammahjärtat, säger Laila Bagge.

FOTO: Pontus Orre/Aftonbladet/TT/HÄNT TV

Annons