LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Liam Pitts om relationen till Laila Bagges pojkvän Korosh Kananian

06 jul, 2023 
Moa Risberg
Korosh Kananian, Liam Pitts
Liam Pitts är den äldsta sonen till radioprofilen Laila Bagge.
Sonen satsar för tillfället stenhårt på MMA-karriären.
Nu berättar han om relationen till styvpappan Korosh.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Liam Pitts avslöjar: Så fick han reda på sitt verkliga namnBrand logo
Liam Pitts avslöjar: Så fick han reda på sitt verkliga namn

Den välkända radioprofilen och före detta jurymedlemmen i Idol, Laila Bagge, 50, lever idag tillsammans med den 18 år yngre sambon Korosh Kananian, 32, sedan 8 år tillbaka.

Paret har tillsammans inga gemensamma barn, men Laila har två barn från hennes tidigare relationer. Den äldsta sonen Liam Pitts, 19, har hon tillsammans med pappan Mason Pitts som lever i USA. Samt den yngsta sonen Kit Wahlgren, 12, som hon tillsammans med TV-profilen Niclas Wahlgren.

Lailas äldsta son Liam Pitts, har valt att satsa på en karriär inom kampsporten. Sporten som Liam utöver heter MMA och kräver mycket hård träning och tid. Liam har redan gått flera tuffa matcher som MMA-fighter och satsar nu på fler.

Liam Pitts om relationen till Korosh Kananian

Laila Bagge träffade sin Korosh när Liam fortfarande var yngre och bodde hemma, Liam växte därför upp tillsammans med Lailas 18-år yngre kille.

Även om Liam inte längre bor med sin mamma och hennes sambo så har han fortfarande en strak anknytning och relation till styvpappan Korosh idag.

Annons

I en intervju med Hänt berättar Liam om relationen till Korosh och hur de delar det gemensamma intresset för kampsporten, som även styvpappan utövat.

– Han introducerade mig lite till det när jag var yngre så mycket av den passionen kan ju säkert komma från han. Sen har jag hållit på med kampsport sen jag var sex eller fem bast, säger Liam.

Liam minns idag styvpappan som en stor supporter inom idrotten.

– Han var nog alltid ganska stor supporter utav det, ifrån det jag kommer ihåg iallafall. Jag kommer inte ihåg att han nån gång var emot det faktiskt, som morsan eller farsan var, säger Liam i intervjun.

Liam och Mason Pitts håller kontakt trots distansen

Även om Liam berättat att pappan Mason Pitts var emot kampsporten till en början, har det en god relation trots det långa avståndet till varandra.

Eftersom Liams pappa bor i USA blir det svårt för dem att träffas så ofta. Även om avståndet till USA är tuff försöker Liam hälsa på sin pappa minst två gånger om året, under längre perioder.

Hans pappa Mason Pitts tar sig gärna till Sverige och försöker hälsa på sonen så ofta som möjligt.

FOTO: HÄNT

Annons