Laila Bagges ursäkt efter pinsamma missen

Laila Bagge såg rött när fyra män bar runt på skräp i hennes trädgård. Nu ber hon om ursäkt för det pinsamma misstaget.

Tv-profilen Laila Bagge, 44, brukar vara känd för att vara en skarp och pigg kvinna. Men nu erkänner hon på sin blogg att så inte alltid är fallet, och passar samtidigt på att be om ursäkt till byggarbetarna för en incident som inträffade häromdagen.

Laila och kärleken Korosh Kananian, 26, renoverar just nu sitt hus till ett drömhem. Något hon själv verkade ha glömt när hon vaknade upp på morgonen av ljud utifrån gården, och möttes av synen av fyra män som bar in skräp på tomten. Hela situationen fick Laila att tända till på alla cylindrar:

“Trodde det var några som utnyttjade situationen och dumpade skräp på min tomt då jag har massa byggsaker och bråte som vi kastat ut på tomten nu medan vi renoverar. Jag fullkomligt slänger upp dörren och skriker: Vad håller ni på med?! Väldigt argt!”, skriver hon på bloggen.

Laila Bagge och Korosh Kananian Tony Irvings och Alexander Skiöldsparrs bröllop 2015-08-01 (c) Karin Törnblom / IBL Bildbyrå

Laila Bagge och Korosh Kananian har anställt byggarbetare för att förverkliga sitt drömhem. Något Laila glömde bort häromdagen.

LÄS OCKSÅ: Laila Bagges ilska mot föräldrarna: ”Mobbning”

Knappt hann hon dock avsluta sin verbala avhyvling innan hon kom på att det var byggarbetarna som hon själv anställt, och som dessutom startat sin arbetsdag lite tidigare för att vara snälla och städa upp byggröran.

“Insåg mitt misstag och började skratta samtidigt som jag bad om ursäkt för att ha skällt ut dom… Hoppas dom också kunde se humorn i mitt tidiga utbrott”, skriver Laila Bagge ursäktande.

LÄS OCKSÅ: Sonens vassa pik till Laila Bagge i ”Fångarna på fortet”

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!