LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Laila Bagges son Liam, 20, visar upp superkroppen – bilderna chockar

14 nov, 2023 
LIAM PITTS, LAILA BAGGE
Laila Bagges son Liam är en erfaren MMA-fighter.
Nu visar han upp sin superkropp!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Liam Pitts visar upp MMA-grepp: ”Så stryper man”Brand logo
Liam Pitts visar upp MMA-grepp: ”Så stryper man”

Radioprofilen Laila Bagge, 50, har två barn från tidigare relationer. Den äldsta sonen Liam Pitts, 20, har hon tillsammans med pappan Mason Pitts som lever i USA. Hon har även sonen Kit Wahlgren, 12.

Idag lever hon tillsammans med den 18 år yngre sambon Korosh Kananian, 32, sedan nio år tillbaka. De har dock inte haft det särskilt lätt det senaste året. De upptäckte nämligen att trappan, som var byggd runt poolen, var genomrutten. Som om inte det skulle vara nog så var även källaren fuktskadad och hade svartmögel från golv till tak.

Nu börjar de se ljuset i tunneln men det är en kamp mot klockan nu när vintern smyger sig på.

Liam Pitts om MMA-karriären

Annons

I ett inlägg på sin blogg skrev hon då om hur det inte är lätt för henne som mamma men att hon samtidigt stöttar sonen fullt ut.

”Det är inte helt lätt att vara mamma och stå där bredvid men det är detta Liam vill och jag stöttar honom 100%! Som sagt hårt jobb, dedikation och ett jäkla pannben. Men också ett helt fantastiskt gäng med tränare, träningsvänner och klubb bakom som stöttar och pushar.”, skrev Laila i ett blogginlägg.

Liam Pitts visar upp nya superkroppen

Liam har hållit på med MMA sedan han var liten och trots att olyckor ibland sker så ligger sporten honom varmt om hjärtat.

I januari 2022 gjorde han debut på Fight Club Rush 11. Liam är en väldigt erfaren kampsportare och har bland annat vunnit junior-SM i brottning. Till vardags tränar han på Allstars Training Center i Stockholm med många av Europas och världens allra bästa MMA-fighters.

Med all träning kommer inte bara framgång i ringen, han har även fått en riktig superkropp!

Så här ser hans kropp ut nu – ganska stor skillnad från tidigare kan man definitivt konstatera.

LIAM PITTS

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons