Laila Bagges son Kit hyllas efter egna videon

Laila Bagges son Kit gör tvätta händer-video
Laila Bagges yngsta son Kit, 8, gör just nu succé på sociala medier och hyllas av hundratals.
Anledningen är en video han på eget initiativ gjort och fått mamma Laila att publicera.
Annons

Laila Bagge, 47, har befunnit sig på Maldiverna på semester. Men drömresan har fått sina konsekvenser – hon tvingas nu sitta i karantän i sitt hem och jobba hemifrån med sändningen av Rix Morronzoo.

Men samtidigt har hon återförenats med yngsta sonen Kit, 8, som hon har tillsammans med Niclas Wahlgren, 54. Och de två har tagit tiden tillsammans till att göra något viktigt – nämligen utforska och förklara varför man ska tvätta händerna.

Annons

På sina social medier har Laila Bagge delat med sig av en film på sonen Kit som demonstrerar varför man ska vara noga med just den detaljen.

Annons

I klippet kan man se hur Kit häller en kryddmix i vatten och doppar fingern, varpå kryddor fastnar. Men när han tvättar händerna och stoppar ner händerna så fastnar ingen krydda – istället är han för tillfället skyddad mot bakterier.

”Jag är så stolt över Kit”

Laila Bagge skriver att det var Kits egen idé att göra en sådan video efter att ha sett en engelsk version, och hennes känslor för sonens drag är onekligen superstarka.

”När Kit såg den ville han att vi skulle gör en egen film. Så det blev lite övning och förberedelser sen filmade vi. Och jag kan säga att jag är så stolt över Kit. I en enda tagning utan att staka sig kom han ihåg allt han ville säga och var väldigt tydlig och informativ”, skriver Laila Bagge på sin blogg.

På Instagram har hon lagt upp klippet i sin helhet och följarna jublar i kommentarsfältet över Kits viktiga budskap.

Christina Schollins hälsning till barnbarnet

”Åhhh – så fint! Älskade lille Kit. Kram från Farmor i Spanien – karantän!”, skriver Laila Bagges tidigare svärmor Christina Schollin.

Annons

”Hur bra var inte det här!!!! Bättre än vilken ”tvätta händerna” kurs som helst!”, skriver en annan följare.

”Sötnos. Så viktigt & så många som slarvar. Heja dig Kit som trots din låga ålder fixar & förmedlar”, kommenterar en annan.

”Så söt och klok”, skriver en annan.

Vi på Hänt kan bara hålla med, otroligt bra initiativ av Kit!

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram.com/lailabagge

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…