Laila Bagges oväntade valpkaos: “Notan slutade på 15 000 kr”

Laila Bagges hundvalp kostade henne 15 tusen kronro
Laila Bagge köpte en hundvalp med kärleken Korosh Kananian för några veckor sedan, nu har den skapat ett kaos hemma som kommer kosta dem dyrt.
Annons

Sen en tid tillbaka bor tv-profilen Laila Bagge, 45, tillsammans med pojkvännen Korosh Kananian, 27. I hennes egna realityserie Lailaland berättar hon öppet om deras kamp att skaffa barn tillsammans då deras åldersskillnad satt käppar i hjulet för dem. Det är en stor sorg för dem att Laila inte längre har lika lätt att bli gravid, men de ger inte upp och kommer fortsätta försöka med alla olika medel. Men för några veckor sedan utökade de ändå familjen med hundvalpen Ramos, en kompis till deras äldre hund Brorsan.

Annons

“Nu har Brorsan fått en lillebror, en dansk-svensk gårdshund” skrev Laila då på sitt Instagram-konto.

Som valp har man alltid något i luven och att få pli på de små kan vara svår till en början, det har Laila fått lära sig den hårda vägen. Under gårdagen hade hon lämnat hemmet en kort stund för att handla och när hon kom tillbaka så hade Ramos förberett en ordentlig överraskning.

Annons

– Han blev lämnad i fem minuter när jag åkte till affären, då vill han straffa mig för att han fått vara ensam och bitit sönder skor, soffa, trappa, hörnet på en vägg och sladden till en lampett i sovrummet som sitter på väggen, berättar hon för Hänt.

Ramos är väldigt fäst vid familjen och är inget fan av att de ska lämna hemmet, trots att de lämnar honom med sällskap.

– Han blir sån så fort han får vara ensam och då talar vi om att han blir lämnad i max 5-10 minuter plus att han har sällskap av vår andra hund Brorsan, säger hon.

Ramos är som sagt fortfarande en valp, en ålder som kan gå en på nerverna och det har Laila erfarenhet av.

– Han är 13 veckor, slyngel åldern…haha, säger hon.

När Laila inte syns i tv-rutan sitter hon i radioprogrammet Rix MorronZoo och pratar om allt mellan himmel och jord. På deras Instagram-konto kan man se en video på den förödelse som Ramos skapat och där avslöjas även att han lyckades bita sönder saker för 15 000 kronor.

Annons

“Lailas hund Ramos gick loss hemma hos Laila igår och notan slutade på ca 15 000 kr”, skriver de.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…