laila bagge

Laila Bagge om mardrömsrenoveringen: “Värsta huset de sett”

Laila Bagge

Laila Bagge har länge kämpat med en omfattande renovering i huset på Lidingö.
Nu delar hon med sig av byggarnas ord om husets skick.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Camilla Läckberg öppnar upp sig om sin viktökning: ”Präglar min egna självbild”
0:53

Efter reklamen: Camilla Läckberg öppnar upp sig om sin viktökning: ”Präglar min egna självbild”

(0:53)

Slå på ljud

Mediaprofilen Laila Bagge, 50, har setts och hörts i flera av de största tv- och radioprogrammen. Sedan 2014 är hon i en relation med Korosh Kananian, 33 och idag bor paret i en villa ute på Lidingö.

Förra året påbörjade paret ett mindre renoveringsprojekt. Tanken var att de skulle bygga ut i källaren och få ett större vardagsrum, men i samband med renoveringen upptäckte de att väldigt mycket var felbyggt. Såpass felbyggt att de fått in svartmögel i källaren.

Laila Bagges besked om renoveringen

Laila har tidigare delat med sig av att projektet blev bra mycket större än vad paret tänkt. Men nu kan de äntligen blicka framåt och kan börja fokusera på utbyggnaden som var planen från början.

”I sommar är det ett år sedan vi upptäckte det första stora hålet rätt in i huset som gjorde att vi fått svartmögel i källaren. Det blev ett större projekt än vad vi någonsin kunnat drömma om. Men nu är sommaren snart hör och vi jobbar på med allt och kan äntligen börja fokusera på utbyggnaden som vi skulle gjort från början. Källaren är snart klar så nu börjar vi planera upp vårat nya vardagsrum”

Till Hänt kan Laila berätta att det dock är fortsatt byggkaos i villan på Lidinö

”Vi jobbar på mycket, källaren börjar bli klar men än så länge är allt fortfarande ett byggkaos men vi ser ljuset i tunneln”, skriver Laila Bagge i ett meddelande till Hänt.

Laila Bagge om mardrömsrenoveringen: "Värsta huset de sett"

På sina sociala medier har Laila delat med sig av renoveringsresan sedan start, med alla otäcka överraskningar hon och Korosh stött på sedan de började.

Nyligen publicerade hon en bild på sin Instagram där hon visar upp en bild inifrån huset. Där tipsar hon sina följare att följa hennes andra Instagram-konto, där vi inte bara får följa renoveringen på nära håll, Laila delar även med sig av en del tips på hur andra kan undvika att råka ut för samma sak.

"Följ lailashusochinredning, enligt våra byggare även det värsta huset de sett. Finns en hel del bra tips för er som husägare så ni slipper gå igenom samma skit som vi gör", skriver Laila på en Instagram-story.

FOTO: PALMQVIST MICKAN/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN