LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagges stora glädje med husbygget – efter kaosartade tiden

17 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Laila Bagge
Laila Bagge och sambon Korosh Kananian har under en längre tid renoverat sitt hus på Lidingö.
Renoveringen drog ut rejält på tiden till följd av att svartmögel hittades.
Nu kan Laila äntligen dela med sig av glädjande besked om villan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tina Nordströms skrattattack – efter Molly Hammars kärleksavslöjandeBrand logo
Tina Nordströms skrattattack – efter Molly Hammars kärleksavslöjande

Laila Bagge, 50, är en känd mediaprofil som vi sett och hört i flera av de största tv- och radioprogrammen. Sedan 2014 har Laila varit i en relation med Korosh Kananian, 33 och idag bor paret i en villa ute på Lidingö tillsammans.

Förra året satte paret igång med ett mindre renoveringsprojekt, tanken var att de skulle bygga ut i källaren och få ett större vardagsrum. Men i samband med renoveringen upptäckte de att väldigt mycket var felbyggt. Såpass felbyggt att de fått in svartmögel i källaren.

Bakslagen med husbygget

”Vi är fortfarande inte klara med källaren, den kommer bli klar i februari förhoppningsvis och vi kommer att fortsätta renovera och bygga ut som vi hade tänkt från början och det kommer inte vara klart förrän till sommaren. Allt mögel är nu borta men nu jobbar vi med att återställa allt!”, har Laila tidigare skrivit till Hänt.

Annons

Laila har tidigare berättat om statusen med huset och varför de inte kommer få ersättning – trots försäkring mot dolda fel.

”Vi får ingen ersättning trots dolda felförsäkran. Har fått reda på att när det gäller så här stora kostnader så är det cirka 14 procent som får igenom den försäkringen. Och efter att ha haft advokater som kollat allt så sa de att de vet hur detta funkar, men de gav rådet att inte starta en process som de vet att vi förmodligen kommer att förlora då de vet hur det funkar.”

Laila Bagges nya besked i renoveringen: "Äntligen"

Nu är vi inne på sista halvan av mars månad, källaren borde således vara klar vid det här laget. Men så är tyvärr inte fallet. Trots att Laila börjar se ljuset i tunneln av renoveringen, är det fortfarande en bit kvar. På sin blogg uppdaterar hon om framstegen.

Annons

"Det går framåt med bygget här hemma. Och det gör det verkligen. Just nu håller mina byggare på med att lägga sten i källaren. Hittade en fantastisk platta hos Consentino. Den tål både värme och kyla och man kan till och med ha den utomhus", skriver hon och fortsätter:

"Idag har även byggarna börjar med att gjuta plattan för utbyggnaden. Så nu händer det äntligen lite mer roliga saker."

Förhoppningsvis uppstår inga oväntade bakslag i sluttampen av renoveringen så att Laila och Korosh äntligen kan börja njuta av det utbyggda vardagsrummet.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons