Laila Bagges ord efter missen med sonen Kit: ”Förtvivlad”

Laila Bagge och sonen Kit Wahlgren

Mitt i julstöket gjorde Laila Bagge en stor miss med sonen Kit Wahlgren.
Nu berättar hon om händelsen.
”Jag kände mig riktigt urusel som mamma”, skriver Laila Bagge på sin blogg.

Radioprataren, bloggaren och entreprenören Laila Bagge, 47, har minst sagt många järn i elden. Förutom att höras i radioprogrammet Rix Morgonzoo har hon sedan några år tillbaka den egna realityserien Lailaland på TV3 och Viaplay där tittarna kan följa hennes vardag tillsammans med kärleken Korosh Kananian, 29.

I Lailaland får tittarna även följa Laila Bagges son Liam Pitts, 16, som Laila har från en tidigare relation. En som däremot knappt syns i rutan är lillebror Kit Wahlgren, 8, som Laila har från sitt förhållande med Niclas Wahlgren, 54.

När Hänt träffade Laila Bagge på pressträffen inför den senaste säsongen av serien förklarade Laila att det är ett medvetet beslut.

– Han är med i några sekunder hit och dit. Men det är också ett aktivt val för jag tycker att han är för ung än så länge, sa Laila till Hänt.

Laila Bagges miss med sonen

Trots beslutet kring att sonen Kit inte syns i Lailaland är han ofta med på Laila Bagges sociala medier och blogg. I ett nytt inlägg på sin blogg skriver Laila om sitt, Korosh och barnens julmys där de tillsammans pyntade hemmet och julgranen. Men en miss mitt i julstöket när sonen Kit bakade pepparkakor fick Laila att bli helt förtvivlad – hon råkade nämligen bränna hans fina pepparkakor.

”Kan ni då förstå hur förtvivlad jag blev när jag skulle passa dem i ugnen och råkade bränna hans pepparkakor. Det var ju verkligen inte med flit, ni vet säkert själva hur lätt hänt det är. Såklart blev Kit ledsen. Och jag kände mig riktigt urusel som mamma.”, skriver Laila Bagge på bloggen.

Lailas ord om Korosh

Laila Bagge förklarar vidare att Korosh gjorde sitt bästa för att lätta upp stämningen i hemmet efter de brända pepparkakorna – och ger honom samtidigt beröm för sina skådespelarinsatser:

”Korosh försökte lätta upp stämningen med att säga att de smakade jättegott trots att de var lite brända. Han ska ha en stor eloge för sina skådespelarinsatser. För de smakade såklart hemskt.”

Missödet, som Laila Bagge själv beskriver det som, var som tur var snabbt glömt av sonen. Efteråt njöt de av en mysig kväll tillsammans – men Laila kunde inte helt släppa sina känslor kring den tidigare missen.

”Som tur var så var det bara en plåt av pepparkakorna som brändes, så några gick faktiskt att äta. Men visst känner man sig hemsk.”

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Mickan Palmqvist