Laila Bagge och Niclas Wahlgren stoppar Kit från Lailaland – trots sonens önskan

Laila Bagge och Niclas Wahlgren stoppar Kit Wahlgren från att vara med i Lailaland - sjuåriga sonen besviken.
Under två säsonger har tittarna kunnat följa Laila Bagge och äldsta sonen Liam Pitts i deras vardag i realityserien Lailaland. Lillebror Kit Wahlgren har dock knappt synts i programmet. Ikväll är det premiär för den tredje säsongen och även denna gång kommer Kit inte synas särskilt mycket – men för Hänt berättar Laila att om Kit fick bestämma själv skulle han varit med i programmet.
Annons

Ikväll är det premiär för den tredje säsongen av Lailaland på TV3. I realityserien får tittarna följa tv- och radioprofilen Laila Bagge, 46, och äldsta sonen Liam Pitts, 15, i deras vardagsliv. I den tredje säsongen kommer tittarna bland annat få se när Laila är tillbaka i musikbranchen då hon nyligen upptäckt stjärnskottet Bishara Morad och vi får även följa med Liam till Thailand där han hälsar på sin morfar.

Även andra familjemedlemmar kommer synas i serien, såsom Lailas stora kärlek och sambo Korosh Kananian, 28.

Annons

Någon som dock knappt synts till alls i serien hitills är Lailas yngsta son Kit Wahlgren, 7, som hon har tillsammans med ex-maken Niclas Wahlgren, 53.

Den tredje säsongen av Lailaland blir inget undantag när det kommer till Kits medverkan. När Hänt träffar Laila och Liam på pressträffen för Lailaland, berättar hon att hon fortfarande tycker att han är för ung.

Annons

– Han är med i några sekunder hit och dit. Men det är också ett aktivt val för jag tycker att han är för ung än så länge, säger Laila till Hänt.

Alla mognar olika

Även Niclas tycker att sonen är för ung för att medverka i programmet, vilket varit känt sedan tidigare och det gäller alltså fortfarande inför den nya säsongen.

– Där har vi båda två tagit det beslutet att han är för ung och var ålder har sin tid och det får man ju känna lite på. Alla mognar ju olika. Man vill bara vara säker på att om man ska göra en sådan här grej så vill man inte ha det efter sig sedan att ”Hur kunde du göra så mamma? Hur kunde du låta mig vara med? Jag var så liten och visste inte vad jag gjorde”, säger Laila Bagge.

Laila menar att alla barn är olika att att man måste bedöma utifrån varje person om vad som är rätt.

– Som Liam till exempel, du var väldigt lillgammal när du var liten. Fruktansvärt lillgammal och väldigt, väldigt mogen för din ålder och det är du ju faktiskt nu med, säger Laila och vänder sig mot Liam.

Annons

Liam har en teori om vad det kan bero på.

– Jag tror faktiskt att det var för att jag var ju ensambarn då och jag hade ju inget syskon eller något sådant utan jag fick ju vara med vuxna hela tiden. Så det kan ju ha varit det.

Kit skrattar åt Liam i Lailaland

Men oavsett vad föräldrarna säger, så skulle Kit ändå varit med i Lailaland om han fick bestämma själv.

– Han vill gärna vara med. Nu den här gången, säsong tre så sa han det ”Varför får inte jag vara med?” och då sa jag det att det är för att jag tycker att du är för ung än så länge och det tycker ju hans pappa också. Så vi får se i framtiden, säger Laila.

Tv-profilen berättar att Kit har sett serien och att han skrattar mycket – särskilt åt storebrorsan.

Annons

– Han har tittat och han tycker det är roligt. Han skrattar mycket åt Liam, åt allt han gör. Du vet ju själv hur det är med storebröder, de är ju guds gåva till mänskligheten. Jag tycker ju inte att du är riktigt lika rolig men det tycker ju han, säger Laila Bagge till Hänt.

Lailaland har premiär ikväll, 6 maj, på Viafree, Viaplay och TV3.

FOTO: TT/ Aftonbladet/Mickan Palmqvist, TT/Charles Hammarsten

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…