Laila Bagges okända förflutna som artist – visar upp bilden

Laila Bagge.

Laila Bagge har många järn i elden och gör succé efter succé.
Nu väljer hon att visa upp en talang från sitt förflutna som kanske inte alla känner till.
”Bjuder på denna bilden från 90-talet”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Laila Bagge, 47, blev ett känt ansikte för svenska folket när hon tillsammans med kollegerna Anders Bagge och Anderas Carlsson gjorde entré som jurymedlem i TV4-succén Idol 2008 och totalt gjorde hon åtta säsonger av programmet.

LÄS MER: Niclas Wahlgren avslöjar relationen mellan Tim och Oliver Ingrosso

Året efter Idol-debuten, 2009, tävlade hon tillsammans med Tobias Wallin i programmet Let's dance där hon slutade på en andra plats efter Magnus Samuelsson och Annika Sjöö. Samma år grundade hon också smyckesmärket Rock By Sweden tillsammans med Lili Assefa.

Men inte nog med det! Laila Bagge valde också att lansera sitt eget vin 2014. Samma år började hon också vikariera som radiopratare i programmet Rix Morronzoo och året efter hade hon fått en fast plats som programledare i radioshowen. Men det har inte bara blivit radio för Laila Bagge. Våren 2028 fick hon nämligen sin egen realityserien ”Lailaland” på Viafree och på TV3 tillsammans med sonen Liam Pitts.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Laila Bagges satsning med kärleken

Men trots de framgångsrika åren har hon också hunnit med att träffa den stora kärleken i i den 18 år yngre sambon Korosh Kananian.

Men förutom att vara ett kärlekspar är de även kolleger och företagskompanjoner. I slutet av förra året lanserade Laila och Korosh nämligen deras gemensamma hud- och hårvårdsföretag Kolai, och redan efter två månader kunde de berätta den stora nyheten att deras produkter då skulle börja säljas i Apoteket hjärtat och Apoteket AB:s butiker runt om i hela Sverige. Det går med andra väldigt bra för företaget, men bakom framgångarna ligger också mycket slit.

– Det är som vårat barn. Det krävs mycket tillsyns och skötsel kan jag säga, har Laila Bagge berättat för Hänt.

Bilden från Laila Bagges förflutna

Laila Bagge verkar minst sagt ha flera talanger som gjort henne så framgångsrik. Men nu väljer hon att dela med sig av en talang från sitt förflutna som kanske inte så mänga vet om.

”Bjuder på denna bilden från 90-talet då jag var med i ett tjejband som precis fått ett skivkontrakt! Detta var alltså innan spicegirls kom! (Jag står längst ut till höger med jeans)”, skriver hon i ett inlägg på Instagram och visar upp en bild på hela bandet.

Många följare verkar minst sagt förvånade över Laila Bagges förflutna karriär som artist.

”Herregud. Känner inte igen dig alls”, skriver en person i kommentarsfältet.

”Wow men var det i Sverige”, skriver en annan.

”Såååå snygg!!! Lika snygg nu”, skriver en tredje.

FOTO: Instagram/arin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Ellen Bergströms ord om förändringen efter relationen med Niclas Lij

LÄS OCKSÅ: Marie Göranzons barn har vuxit upp – så ser de ut idag