laila bagge

Laila Bagges nya besked om renoveringen – tuffa bakslaget: ”Bor i kartonger”

La

Laila Bagge och Korosh Kananian genomgår en omfattande renovering av sitt hus på Lidingö.
Nu berättar hon om bakslaget.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Detta hade kändisarna på sig på ELLE-galan 2023
0:51

Efter reklamen: Detta hade kändisarna på sig på ELLE-galan 2023

(0:51)

Slå på ljud

Mediaprofilen Laila Bagge, 50, har setts och hörts i flera av de största tv- och radioprogrammen under de senaste 20 åren. Sedan 2014 är hon i en relation med Korosh Kananian, 33 och idag bor paret i en villa ute på Lidingö.

Förra året påbörjade paret ett mindre renoveringsprojekt. Tanken var att de skulle bygga ut i källaren och få ett större vardagsrum, men i samband med renoveringen upptäckte de att väldigt mycket var felbyggt. Såpass felbyggt att de fått in svartmögel i källaren.

Laila Bagge om renoveringen som aldrig vill ta slut

Laila har tidigare delat med sig av att projektet blev bra mycket större än vad paret tänkt. Men nu kan de äntligen blicka framåt och kan börja fokusera på utbyggnaden som var planen från början.

”I sommar är det ett år sedan vi upptäckte det första stora hålet rätt in i huset som gjorde att vi fått svartmögel i källaren. Det blev ett större projekt än vad vi någonsin kunnat drömma om. Men nu är sommaren snart här och vi jobbar på med allt och kan äntligen börja fokusera på utbyggnaden som vi skulle gjort från början. Källaren är snart klar så nu börjar vi planera upp vårat nya vardagsrum”, har Laila tidigare skrivit till Hänt.

Att det har varit en lång och tuff resa för Laila, Korosh och barnen Liam Pitts, 19 och Kit Wahlgren, 11, är något som Laila delat med sig av vid flera tillfällen. Hennes byggare har till och med sagt att deras hus är det värsta de någonsin sett.

Laila Bagges nya besked om renoveringen

Sönerna bor i villan varannan vecka och till Expressen har Laila berättat att trots kaoset så klarar de sig bra och att de får samsas om de begränsade utrymmet.

– Vi bor i flyttkartonger, och det har vi gjort sedan augusti-september. Det är svårt att hitta när allt ligger nedpackat. Jag vet inte ens vad jag har för kläder längre, jag har ingen aning om var mina sommarkläder är, säger Laila till Expressen.

Vidare fortsätter hon berätta att hela familjen bara vuxit sig starkare av situationen och att de trots omständigheterna har det väldigt bra.

– Håller man ihop efter ett sådant här kaos, då håller man ihop. Det är som att gå på Ikea med sin sambo, klara man inte av att gå på Ikea, då kan man inte vara ihop. Vi har två sovrum, och det är trångt men det funkar. Vi har ju tak över huvudet, så bortskämd får man inte vara. Men det är ju omständligt.

Dessvärre kommer inte huset bli klart inom den närmsta framtiden och Laila räknar med att bo i renoveringskaoset hela sommaren. Men det är ingenting hon hänger läpp över – familjen kommer göra det bästa av situationen och njuta av de delar av huset som går att njuta av.

– Vi ska ha värsta poolpartyt och bara njuta, ingen ska göra något mer med det här jävla huset. Jag ser fram emot när det är klart, då kommer det ju vara värt det. Det viktigaste är ju att man får ett friskt hus, säger Laila till Expressen.

Hänt har sökt Laila för en kommentar.

FOTO: Viaplay

FRÅN FÖRSTASIDAN