TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Laila Bagges miss med Måns Zelmerlöw i Rix Morronzoo

18 feb, 2021 
Laila Bagge och Måns Zelmerlöw
Foto: Instagram
Måns Zelmerlöw gästade under torsdagen Rix Morronzzo.
Efter att fått en fråga om Måns musik gjorde Laila Bagge en tabbe – mitt i direktsändning.
Annons
Superkändisarna som har blivit kär i en svenskBrand logo
Superkändisarna som har blivit kär i en svensk

Måns Zelmerlöw, 34, lever sedan flera år tillbaka med familjen i England. Sedan sommaren 2019 är Måns gift med hustrun Ciara Janson Zelmerlöw, 33, och paret har tillsammans sonen Albert. Ciara har även sonen Archie från en tidigare relation.

Måns Zelmerlöws hektiska period i Sverige

Men även om Måns inte längre är bosatt i Sverige så är han minst sagt aktuell arbetsmässigt i landet. Just nu är han nämligen i full gång med inspelningarna av TV4:s nya satsning Masked singer.

Inte nog med detta har Måns fått äran att leda finalen av Melodifestivalen 2021. Detta gör han tillsammans med Shima Niavarani och Christer Björkman. För Måns är musiktävlingen inget nytt, han har själv nämligen kammat hem förstaplatsen i både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Men i år är det som programledare som Måns ställer upp.

Laila Bagges miss i direktsändningen

Förutom att spela in olika produktioner är Måns nu aktuell i flertal intervjuer. Under torsdagsmorgonen gästade han Rix Morronzoo och det bjöds på en hel del skratt. Något som däremot kom att väcka en något stelare stämning var när Laila Bagge, 48, under de så kallade 5-sekundersleken fick i uppgift att nämna tre av Måns låtar.

– Cara Mia, We are the heroes eller Heroes, och...., säger Laila och erkänner att hon inte kommer på fler.

– Tack för mig, säger Måns skämtsamt.

Annons