LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Laila Bagge sluter upp vid Pernilla Wahlgrens sida – nu hyllas hon av tusentals

16 maj, 2024 
Loke Westberg
Efter Hans Wahlgrens bortgång i förra veckan har familjemedlemmarna överrösts med kärlek.
En som visar sitt stöd är Pernilla Wahlgrens ex-svägerska Laila Bagge.
”Fina farfar Hans”, skriver hon i ett inlägg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrossos första ord efter Hans Wahlgrens bortgång: ”Jag kommer minnas den här helgen för evigt”Brand logo
Benjamin Ingrossos första ord efter Hans Wahlgrens bortgång: ”Jag kommer minnas den här helgen för evigt”

Laila Bagge, 51, är idag en av huvudpersonerna hos radiokanalen Rix FM där hon har programmet MorronZoo. Med en bakgrund inom musiken blev hon känd för hela det svenska folket när hon 2008 klev in som en del av Idol-juryn på TV4.

Efter det har hon medverkat i flera produktioner och program, bland annat Let's dance på samma kanal, där hon också träffade den som skulle bli hennes man, Niclas Wahlgren, 58.

De båda gifte sig 2010 och höll sedan ihop i cirka fyra år tills de, på Lailas initiativ, skilde sig 2014. Tillsammans har de sonen Kit Wahlgren, 12.

Relationen mellan Laila Bagge och familjen Wahlgren

I och med skilsmässan från Niclas blev Laila Bagges kontakt med familjen Wahlgren inte varit lika frekvent utåt sett. Fram tills nu.

I förra veckan somnade Hans Wahlgren in efter en tids sjukdom. Sedan dess har familjen Wahlgren överrösts av kärlek och stöttningar på olika sociala medie-plattformar.

Annons

Hans tidigare svärdotter, Laila Bagge, hör till en av de som visar sitt stöd.

”Fina, fina farfar Hans, du kommer att vara otroligt saknad för alla, med din fantastiska humor och värme! Du och Farmor Christina har alltid värnat om och välkomnat alla med öppna armar, och gett så mycket kärlek. Tack för alla fina minnen och kärlek som vi nu bär med oss. En del av dig lever för alltid vidare i dina barn och barnbarn. Vila i frid älskade Hans”, skriver hon i ett inlägg på Instagram under en bild på Hans Wahlgren och Christina Schollin, 86.

I kommentarsfältet har Lailas tidigare svägerska Pernilla Wahlgren svarat upp och avslöjar att både Laila och sonen Kit varit i det "stora röda huset" på Lagnö.

Pernilla Wahlgrens ord till Laila Bagge hyllas av tusentals

”Så fint att du och Kit kom i dag, så vi fick sörja tillsammans”, skriver Pernilla Wahlgren under Lailas Instagram-inlägg.

Pernillas hälsning har gillats av tusentals följare och Laila i sin tur har svarat med kärleksfulla emojis.

Annons

Även Lailas ex-make Niclas Wahlgren visar sitt stöd i kommentarsfältet.

”Så fint skrivet”, kommenterar han med flera hjärt-emojis.

Hänt har tidigare skrivit om hur hela familjen var på plats i det stora röda huset på Norra Lagnö under Hans Wahlgrens sista tid i livet, och även under efterföljande helg.

– Det här har varit den absolut sorgligaste och vackraste helgen i hela mitt liv. Jag kommer att minnas den för evigt. Jag har aldrig känt så mycket kärlek, både inom familjen och folk som har skrivit så mycket fina saker, och minnen som de har haft med morfar. Att han verkade nästan vara som allas egen morfar, har Hans barnbarn Benjamin Ingrosso sagt till Hänt.

FOTO: TV4 / INSTAGRAM / TT

Annons