Laila Bagges kärleksbild med pojkvännen Korosh Kananian

Laila Bagge på pressträffen av Lailaland och Laila Bagge tillsammans med Korosh Kananian på Instagram.,
Laila Bagge träffade stora kärleken Korosh Kananian för snart fem år sedan. Paret syns just nu i realityserien Lailaland och nyligen passade Laila på att ge sin sambo en kärleksfull hyllning.
Annons

Framgångsrika managern och tv- profilen Laila Bagge, 46, har snart varit tillsammans med stora kärleken Korosh Kananian, 28, i fem år. Idag är paret sambos och bor i en villa på Lidingö tillsammans med sönerna Liam Pitts, 15, och Kit Wahlgren, 15, som Laila har från tidigare relationer.

Just nu är familjen aktuell i en tredje säsong av egna realityserien Lailaland på TV3. Serien kretsar främst kring Laila och äldsta sonen Liam, men även Korosh syns en del.

Annons

När Hänt träffade Laila Bagge på pressträffen för Lailaland för ett par veckor sedan berättar Laila att trots att hon vet att hon funnit mannen i sitt liv, så kommer paret inte gifta sig.

Annons

Laila var gift med numera nära vännen Anders Bagge, 51, i sju år innan de skiljde sig 2001. Flera år senare träffade hon Niclas Wahlgren, 53, de gifte sig och äktenskapet höll i fyra år innan de gick skilda vägar. På grund av detta menar Laila att det inte skulle kännas särskilt märkvärdigt att gifta sig igen.

– Efter att ha varit gift två gånger, ska jag stå en tredje gång och lova och svära tills döden skiljer oss åt? Det känns inte trovärdigt. Det känns bara så, åh vad speciell jag känner mig att du vill gifta dig med mig också, säger Laila till Hänt.

”Min största kärlek”

Laila har även berättat för Hänt att hon och Korosh är gifta i sina hjärtan och att de har en kärlekssymbol som de bär istället för ringar.

– Vi har det här förlovningsarmbandet som vi sätter på en ny sten, eller boll, med diamanter på för varje år. Vi har varit ihop i fyra år, så nu i november blir det en boll till, så håller vi på så, istället för ring.

I ett nytt inlägg på Instagram ger Laila sin älskling en annan kärlekssymbol, genom en ny bild med superfina ord.

”Korosh Kananian. Min styrka, min livskamrat, min största kärlek” inleder Laila inlägget.

På bilden sitter paret tätt intill varandra och tittar kärleksfullt in i varandras ögon. Tv-profilen fortsätter:

”Att få älska någon så hårt och känna samma kärlek tillbaka är något jag verkligen önskar att alla borde få känna varje dag. Jag är glad för att vi är ett team i allt, i motgångar och när det är medvind. Jag tror att ni som följer Lailaland förstår vad jag menar.”

Annons

Inlägget hyllas av fansen och kommentarsfältet strömmar över med hjärtan. En av de som skrivit flera hjärt-emojis är Mia Parnevik, 51.

”Vilken underbar bild..där kärleken er emellan går rakt genom bilden..såå fint”, skriver en följare.

”Ni är så fina ihop!”, skriver en annan.

Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…