Laila Bagges chock över sonen Liam Pitts förvandling: “När?”

Laila Bagges chock över sonen Liam Pitts förvandling: “När?”
Det var när Laila Bagge fick se bilder från Kristallengalan förra veckan på henne tillsammans med äldsta sonen Liam Pitts som hon blev väldigt förvånad.
Annons

I tv- och radioprofilen Laila Bagges, 46, liv är ingen dag den andra lik. Förutom att vara radioprogramledare varje vardagsmorgon i Rix MorronZoo, är hon också manager och driver egna företag.

Under våren har hon även synts på tv i den tredje säsongen av familjens realityserie Lailaland på TV3, där tittarna har kunnat följa Laila Bagge och äldsta sonen Liam Pitts, 16, i deras vardag i villan hemma på Lidingö. Ibland syns även Lailas stora kärlek och sambo Korosh Kananian, 29, till i programmet.

Någon som inte synts lika flitigt i realityserien är Lailas yngsta son Kit Wahlgren, 7, som hon har tillsammans med exet Niclas Wahlgren, 54. Anledningen till varför Kit inte är med i Lailaland är för att båda hans föräldrar tycker att han är för ung för att medverka. När Hänt träffade Laila Bagge i maj avslöjade hon dock att Kit gärna skulle vilja vara med i programmet.

Annons
Annons

– Han vill gärna vara med. Nu den här gången, säsong tre så sa han det ”Varför får inte jag vara med?” och då sa jag det att det är för att jag tycker att du är för ung än så länge och det tycker ju hans pappa också. Så vi får se i framtiden, sa Laila i maj.

Laila Bagges förvåning

För den som inte kan få nog av att följa Laila Bagges liv, är det tur att det hon driver en blogg där hon regelbundet delar med sig av vad som händer i vardagslivet. I ett nytt blogginlägg skriver Laila om den hektiska vecka hon verkat ha i förra veckan, som innehöll allt från stora pressträffar till pingismatcher på jobbet.

Annons

För några dagar sedan begav hon sig därutöver också tillsammans med sonen Liam till Cirkus i Stockholm för gästa Kristallengalan 2019. De gjorde i ordning sig tillsammans och i blogginlägget skriver Laila att sonen hade lite svårt att bestämma sig för vilka kläder han skulle välja, men till slut blev det en blå kostym.

Laila delar med sig av en bild från när de är vid entrén till galan och blir fotade på rosa mattan och erkänner att hon blir förvirrad.

”Så här fina var vi båda två på rosa mattan. Kolla på Liam, när jag ser bilder så här så fattar jag inte att tiden har gått så fort. Den där lilla söta killen är ju nästan en vuxen man. Snygg, snäll, godhjärtad, smart!”, skriver den stolta mamman och fortsätter:

Annons

”Som mamma måste jag ju skryta”.

Tv-profilen lägger till att hon är väldigt stolt över både Liam och Kit – men undrar samtidigt hur Liam har kunnat växa upp så snabbt.

”Är så oerhört stolt över båda mina barn. Och lång har han blivit med. När hände detta?”, frågar sig Laila Bagge.

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT, Mickan Palmqvist/Aftonbladet/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…