LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagges avslöjande om första kärleksfirandet: Kissade på Korosh

12 mar, 2018 
När Laila Bagge och pojkvännen Korosh Kananian bara hade varit ett par i en månad hände en olycklig incident. Hon fick vätskebrist, och följderna av det blev att hon både kissade och kräktes på honom.
Annons

Idag går premiäravsnittet av Laila Bagges, 45, realityserie ”Lailaland” på Viafree och i det får vi en inblick i hennes liv och allt hon bollar med samtidigt. Bland annat får vi se att hon stressar i väg en tidig morgon för att jobba på radion i radioprogrammet ”Rix Morronzoo”, när hon plötsligt kommer på att hon inte fått i sig någon vätska.

Hon lider lätt av vätskebrist och det ger henne snabbt starka konsekvenser.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Korosh blir förbannad när jag inte dricker och det är ju mer för att han blir rädd för han vet vad som händer, säger Laila i programmet.

Pojkvännen Korosh Kananian har nämligen fått bevittna situationer där Laila fått vätskebrist tidigare, och det är mindre roligt – för både henne och honom. Laila berättar om en olycklig händelse vid ett sådant tillfälle, när Korosh och hon endast varit ett par i en månad. Det hela slutade med att Laila både kissade och kräktes på honom.

Annons

– När jag och Korosh hade varit tillsammans en månad känner jag att jag mår illa och kräks på toaletten. Jag tänker att jag blivit magsjuk men jag svimmar det första jag gör och vaknar upp och känner att det här är uttorkning, berättar hon och fortsätter:

– Jag måste till akuten och svimmar igen. Då vaknar jag i hans armar och har lyckats pissa på honom så jag har kissat ner honom. När jag vaknar och blir lite generad kräks jag på honom också. Så vi åker till akuten med spyor och kiss och han står där och tar hand om mig och jag bara spyr. Så firade vi vår första månad tillsammans. Stackars Korosh men han är ju fortfarande kvar så det måste betyda att han gillar mig lite i alla fall.

Foto: TV3, IBL

Annons