Laila Bagges nya tänder – förändringen efter olyckan i hemmet

Laila Bagge

För två veckor sedan råkade Laila Bagge ut för en olycka som resulterade i att hennes framtänderna skadades.
Nu har hon äntligen fått ordning på allt och kan stolt le igen.
”Det är som en bit av själen lagades”, skriver Laila på Instagram.

Tv-profilen och radioprogramledaren Laila Bagge, 47, råkade ut för en otäck olycka för över två veckor sedan. Hon fick föras till sjukhus med ambulans efter att hon skadat sig ordentligt i hemmet en morgon.

Olyckan inträffade på en måndag och under helgen hade hon haft fullt upp med att fira kärleken Korosh Karanians 30-årsdag. Kort därefter berättade hon detaljerat om hur olyckan gick till.

Korosh Karanians upptäckt

När Laila vaknade den morgonen kände hon sig yr, illamående och svimfärdig. Då skulle hon bara dricka lite vatten och för att inte behöva väcka pojkvännen smög hon ut till badrummet.

”Sen blir det svart. Vaknar efter det upp av att Korosh ropar på mig och lyfter upp mig från golvet och känner att det gör ont i ansiktet. Det visar sig att jag svimmade där inne på toaletten och när jag gjorde det måste jag ha ramlat och slagit i handfatet och golvet”, skrev hon då på bloggen.

Det visade sig att Laila Bagge dunsat ner på golvet och det var då som pojkvännen Korosh hörde smällen och skyndade sig till badrummet för att kolla vad som hänt. Laila hade spräckt hakan och delar av framtänderna saknades.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Laila Bagge dolde skadan

Sedan dess har Laila Bagge inte velat visa upp sin skada, men hon har löst det på ett smart sätt; nämligen att bära munskydd. Det är nästan som att hon haft lite tur i oturen eftersom det inte är något konstigt att ha munskydd i dessa tider.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Laila Bagge döljer skadan på förhandsvisningen av Camilla Läckbergs serie Lyckoviken.

Men nu, 17 dagar efter olyckan, kan Laila glatt visa upp sitt vackra leende igen. Hon är nu tacksam för de tandläkare som hjälpt henne med det här, trots att det varit en väldigt smärtsam och påfrestande tid.

På Laila Bagges Instagram story skriver hon nu att tänderna är på plats och att allt blir bättre dag för dag.

”Det har varit 17 dagar som varit väldigt påfrestande. Med smärta av bruten käke och trasiga tänder! Men allt blir bättre dag för dag, och idag när tänderna kom på plats är det som att en bit av själen lagades”, skriver hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT

LÄS MER: Laila Bagge om Korosh Kananians frånvaro

LÄS MER: Simon Sköld och Korosh Kananians okända relation