Laila Bagge om Korosh Kananians frånvaro

Laila Bagge

Laila Bagge har ofta pratat högt om oron för att pojkvännen Korosh Kananian ska lämna henne.
Men efter en längre paus i relationen visar hon nu upp nya lyckan – och berättar sanningen bakom den plötsliga frånvaron.
"Stolt är jag över min man", skriver hon på sin blogg.

För fem år sedan blev det stora rubriker när nyheten om att tv-profilen Laila Bagge, 47, funnit kärleken i Korosh Kananian, 29. Paret blev omtalat inte minst på grund av ålderskillnaden mellan dem och Laila har flera gånger talat öppet om kritiken som då riktades mot deras kärlek.

Trots det har dock Laila uttryckt oro kring relationen. Framförallt har det handlat om rädslan kring att inte kunna få några fler barn. Även fast Laila Bagge sedan sina tidigare äktenskap har sönerna Liam Pitts, 16, och Kit Wahlgren, 8, finns oron kring att Korosh vill ha barn.

– Att bli lämnad för att inte kunna få ett barn, att hans längtan efter barn tar över och att han skulle lämna dig därför. Det är en rädsla, har Laila tidigare sagt i Lailaland.

Korosh har dock jobbat hårt för att övertyga Laila om att han inte planerar att gå sin väg oavsett om barndrömmarna av eller inte. Under en hel säsong fick tittarna följa paret under gravidkampen men snart stod de klart att paret lagt planerna på is.

– Vi har inte lika bråttom längre. Jag är inte är purung, så det är klart, vi har väl bråttom, men ändå inte så som vi hade tidigare. Vi har sagt att då väntar vi något år och sedan kollar vi igen vad vi känner, om vi vill fortsätta med det eller om vi struntar i det, sa Laila till Hänt under förra våren.

Nya orden om relationen med Korosh

Beskedet om barnplanerna har dock inte lyckats stilla Lailas oro för att bli lämnad. I en intervju med Amelia berättade Laila i våras att hon “ständigt är rädd” för att Korosh ska lämna henne. Själv tror Laila att det handlar om hennes svårigheter att lita på en person fullt ut.

Exempelvis när vi tjafsar om något, då måste jag lösa konflikten där och då, på plats. Annars tror jag att han kommer att dra, om vi inte reder ut det. För mig är det viktigt att inte ha några olösta bråk. Men nu har han lärt sig hur jag funkar på grund av mitt känslomässiga bagage. Han kan säga: ”Vi pratar om det om en timme. Jag kommer inte att lämna dig.”, säger Laila till tidningen.

Laila Bagge

Korosh har ofta valt att stå lite utanför de rampljus som riktas mot flickvännen Laila Bagge.

Nu verkar dock Lailas värsta farhågor blivit besannade då Korosh inte synts vid hennes sida på ett tag. Anledningen bakom den plötsliga pausen från varandra beror dock på att Korosh gett sig av för att ta en jägarexamen snarare än att känslorna mellan paret svalnat. Tvärtom verkar Laila väldigt glad över sin mans åtaganden, något hon skriver om på sin blogg:

“Stolt är jag över min man, som klarade utbildningen och har nu tagit sin jägarexamen.”. 

Kärleken till sonen Liam Pitts

Det verkar inte heller gått någon nöd på Laila under de få dagar som hon och Korosh varit ifrån varandra. För att få tiden att gå har hon passat på att spendera lite kvalitetstid med sonen Liam. Trots att mor och son ofta spenderar tid tillsammans menar Laila att hon är glad över att få ha sin 17-åriga förstfödde för sig själv när sambon är bortrest.

Laila Bagge

Laila Bagges son Liam Pitts syns ofta i Lailaland.

På sin blogg visar hon upp fina bilder på henne och Liam där de äter brunch tillsammans och passar även på att skicka en liten kärlekshyllning till sin son!

“Så stolt över Liam och allt han tar sig för. Klart man kan störa sig oerhört på alla tonårsfasoner men det är påväg bort nu det mesta och man ser ljuset i tunneln. Nä nu överdriver jag lite. Det har faktiskt varit en förhållandevis lugn tonårstid med Liam.”, skriver hon och fortsätter:

“Är så tacksam för den fina relation vi har.”

FOTO: TT