ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagge, 49, visar upp familjelyckan – nya bilden får följarna att jubla

09 okt, 2022 
Familjelivet går som på räls för Laila Bagge.
I år har hon varit tillsammans med sambon Korosh Kananian i åtta år.
Nu delar Laila med sig av nya familjelycka.
Annons
Laila Bagges första ord om nya Idol-uppläggetBrand logo
Laila Bagges första ord om nya Idol-upplägget

Laila Bagge, 49, och hennes kärlek Korosh Kananian, 32, har i år varit tillsammans i hela åtta år. Idag bor paret i en villa ute på Lidingö tillsammans med sönerna Liam Pitts, 19, och Kit Wahlgren, 11, som Laila har från tidigare relationer.

Kärleksparet träffades när Laila fortfarande satt i Idol-juryn. För Hänt har Laila tidigare berättat att det precis hade varit final i Idol och att hon bara ville hem. Men tog beslutet ändå att följa med en vän ut på krogen.

Laila Bagges kärlekslycka med sambon Korosh

Tur var det, eftersom det var den kvällen som hon träffade kärleken Korosh.

– Jag kom ihåg att jag bara stod där och var måttligt irriterad över att jag gått ut och att jag tillåtit mig att bli lurad ut på krogen och han kommer fram, så jag dömde ju ut honom med en gång och det första jag frågade var, hur gammal är du?, har Laila berättat för Hänt tidigare.

Kärleken blomstrar än idag för paret och sedan deras första träff har mycket hänt. Paret är i full gång med sin renovering som tyvärr har fördröjts på grund av flera bakslag.

Annons

– Tanken var att vi bara skulle bygga ut i källaren och få större vardagsrum. Och när vi börjar riva i källaren inser vi att det är väldigt mycket felbyggt. Såpass felbyggt att vi fått in svartmögel i källaren, sade Laila i en tidigare intervju med Hänt.

Laila Bagge visar upp familjelyckan: ”Älskar”

Men det är inte bara Korosh, Laila och hennes söner som tillhör familjen. Det finns också två andra familjemedlemmar. I en bild på Instagram visar Laila upp lyckan med familjens två hundar – Brorsan och Ramos.

När Hänt får tag i henne berättar hon om den stora glädjen. Men några funderingar på fler husdjur finns inte.

Det är familjemedlemmar såklart! Det räcker med två hundar, barn och man. Tror även min man delar denna åsikt! Tror även han tycker det är tillräckligt som det är med djuren mig och barnen!

”Älskar denna bilden på mig, Brorsan och Ramos” skriver Laila under bilden.

Flera följare hyllar bilden och kommenterar hur fin Laila är på bilden tillsammans med sina hundar.
”Fina ni är”, skriver en.

”Åh!, vilken fin bild på dig och dina hundar”, skriver en annan.

”Så vacker du är Laila, och vilka fina hundar”, skriver en tredje

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Olle Sporrong/EXP/TT

Annons