Laila Bagges ärliga ord om kollapsen – nu berättar hon orsaken

Laila Bagge om kollapsen

Laila Bagge blev känd för hela svenska folket när hon klev in som jury-medlem i programmet Idol. Men allt jobb har inte bara inneburit framgång. Nu berättar hon om sin sjukdomskamp och sanningen bakom otäcka kollapsen.
– Jag hade tur som klarade mig, säger hon.

Laila Bagge, 48, känner vi igen från Idol och den egna tv-serien Lailaland tillsammans med sonen Liam Pitts och sambon Korosh Kananian.

Men alla Lailas framgångar som entreprenör, bloggare, radio-profil och Idol-jurymedlem har ett pris. Nu berättar hon om den tuffa kollapsen och sjukdomskampen – det var så illa att läkarna menade att hon hade tur som ens klarade sig.

Laila Bagges läskiga kollaps – föll handlöst ihop på golvet

Laila har haft otur på senaste, i höstas i fjol föll hon ihop handlöst på golvet och skadade ansiktet. Detta var något hon berättade om på bloggen.

Sagt och gjort, kommer så långt, dricker ett glas, även om jag är yr, sätter ned det, men sen blir det svart. Vaknar efter det upp av att Korosh ropar på mig och lyfter upp mig från golvet och känner att det gör ont i ansiktet. Det visar sig att jag svimmade där inne på toaletten och när jag gjorde det måste jag ha ramlat och slagit i handfatet och golvet”, skrev hon i blogginlägget.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Laila Bagge om sanningen bakom kollapsen: ”Jobbat för mycket”

I själva verket var det inte så att Laila föll ihop på golvet av vätskebrist som hon först beskrev det. I själva verket hade hon kollapsat av utmattning i kombination med att hon druckit för dåligt, i en intervju med Expressen berättar Laila nu om vad det var som faktiskt hände.

– Jag har jobbat alldeles för mycket. Har blivit sjuk och fått utslag. För mig är det inte jobbigt att jobba mycket mentalt. Det klarar jag. Men till slut säger min kropp ifrån, säger Laila och fortsätter:

– Så man gör radio i fyra timmar, käkar frukost, och sen går det i ett: Du kanske spelar in tv eller måste sticka till lagret för någon grej med företaget. Sen inser man att man jobbat i arton timmar utan paus för vare sig mat eller vätska. Det var därför jag bröt käken i höstas. På grund av vätskebrist och att jag körde för hårt, säger Laila.

Vidare har Laila nu lovat familjen att ta det lugnare.

– Nu har jag lovat min familj att ta hand om mig. Både barnen och Korosh har varit väldigt arga på mig. Läkarna sa att jag hade tur som klarade mig. Jag kunde lika gärna ha brutit nacken. För jag trillade rätt framåt och slog huvudet i tvättstället. Jag kunde ha slagit in hela ansiktet, för jag föll med full kraft.

LÄS OCKSÅ: Därför firar inte Doktor Mikael och Lotta Engberg midsommar

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund visar upp glädjen på scen – efter skilsmässan

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT / W. JÅMA NAINA HELEN/Aftonbladet/TT

SENASTE NYTT!