Laila Bagge avslöjar stora familjelyckan efter tuffa tiden

Laila Bagge och Korosh Kananian
De senaste veckorna har Laila Bagge stoppats från att träffa sina syskon.
Nu avslöjar radioprofilen att familjen äntligen har återförenats.
– Saknat dem alla enormt, skriver hon.
Annons

Tv- och radioprofilen Laila Bagge, 47, är just nu aktuell med en ny säsong av Lailaland. I realityserien får tittarna en inblick i hennes vardag tillsammans med sambon Korosh Kananian, 29, samt sönerna Liam Pitts, 16, och Kit Wahlgren, 8, som hon har från tidigare relationer.

Annons

Lailas äldste son Liam har hon ihop med musikern Mason Pitts. Eftersom Mason bor i USA träffas far och son sällan men Laila talat ofta gott om ex-pojkvännen. När han är på besök i Sverige brukar Laila passa på att umgås tillsammans med honom och Liam.

Kit Wahlgrens pappa är ingen mindre än tv-profilen Niclas Wahlgren, 54. Laila och Niclas gick skilda vägar 2014 och trots att skilsmässan blev en krånglig historia har de idag en fungerande relation.

Annons

–  Vi har barn gemensamt och jag respekterar Niclas som Kits pappa och vi har en god relation idag, sa Laila Bagge nyligen till Expressen.

Laila Bagge om återföreningen

I Lailaland har tittarna även fått se lite av Lailas pappa, som hon fick kontakt med först i vuxen ålder. Lailas familj är dock betydligt större än så, hon har nämligen flera syskon som hon träffar regelbundet. På sin blogg skriver Laila ofta om glädjen över relationen till sin syster och sina tre bröder.

På grund av coronapandemin har Laila Bagge stoppats från att åka och hälsa på syskonen – men i ett nytt inlägg skriver hon att de nu äntligen har återförenats.

”Snart är det midsommar och jag räknar ner. Ska faktiskt fira med mina syskon nu när man släppt på reserestriktionerna. Saknat dem alla enormt”, skriver Laila.

I en familjechatt har syskonen dubbelkollat så att alla mår bra innan återföreningen och firandet.

Annons

”Vi har checkat av och rapporterat av väldigt tätt varje familjemedlems hälsostatus. Som det ser ut nu är alla friska, eller inte sjukare än vanligt i alla fall”, skriver Laila Bagge på sin blogg.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Pontus Orre/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…