Laila Bagge backas upp av Camilla Läckberg – efter kommentaren om brösten

Camilla och Laila.

Laila Bagge fick ta emot en elak kommentar på sociala medier som handlade om hennes bröst.
Det fick vännen och deckardrottningen Camilla Läckberg att se rött.
– Du är en pitbull, säger Bagge.

Laila Bagge, 48, slog igenom 2008 när hon tillsammans med Anders Bagge och Andreas Carlsson presenterades som den nya Idol-juryn.

Åtta år blev det sedan i juryn för Laila, som numera jobbar som radiopratare på Rix MorronZoo tillsammans med parhästen Roger Nordin.

Och i höst kommer vi även kunna följa tv-profilen i den nya realityserien på TV3, Svenska powerkvinnor, som har premiär i början av september.

Där kommer tv-tittarna få se hur 48-åringen roddar livspusslet som tvåbarnsmamma och egenföretagare med sin fästman, Korosh Kananian.

Men framgångarna har i bland sina baksidor. På sociala medier får tv-profilen och entreprenören ta emot en hel del hat.

Laila Bagges ilska: ”Avfölj mig då”

I en story som Laila Bagge publicerat på hennes Instagram berättar hon om ett direktmeddelande hon fått från en man som tycker att Laila fokuserar alldeles för mycket på hennes bröst.

I inlägget ställer hon sig frågan hur det kommer sig att människor har ett behov att av skriva till någon, som de inte känner, och berätta vad de blir provocerade utav.

– Det är inte så att jag säger något som skadar någon annan eller gör något som skadar någon annan, säger Laila och fortsätter:

– Jag lägger upp bilder på min Instagram som jag vill och blir man provocerad av det avfölja, det är så jävla enkelt. Avfölj! Jag fattar inte. Det här är så mindblowing så jag vet inte vad jag ska säga.

Stöttas av vännen Camilla Läckberg

När Laila visar upp att det inte alls finns många bröstbilder i hennes flöde, så får hon stöd utav vännen Camilla Läckberg.

Deckardrottningen ger sig in i diskussionen och kräver att mannen som skrev till Laila, ska be om ursäkt och sluta att kommentera kvinnors kroppar. Till slut ber mannen om ursäkt till Laila Bagge, som hyllar Läckberg.

– Camilla, det måste jag ge dig, du är en pitbull när det kommer till sådana här saker, säger Laila Bagge.

LÄS OCKSÅ: Laila Bagge om att behålla Anders Bagges efternamn – efter skilsmässan

LÄS OCKSÅ: Laila Bagge lämnar Sverige med 9-årige sonen Kit Wahlgren

SENASTE NYTT!