LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Deltagarna förgiftade i Robinson – produktionen mörkade allt

21 apr, 2024 
Ännu en vecka av Robinson närmar sig sitt slut. Men något som tittarna inte fick se var att hela Lag Nord blev matförgiftade.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-Pelle i tårar – reagerar på finaldramatBrand logo
Robinson-Pelle i tårar – reagerar på finaldramat

Vi är halvvägs in i årets säsong av Robinson, som har bjudit på en hel del drama. Under veckan som gått fick vi se deltagarna genomföra den så kallade ”flottetävlingen”, där de skulle bygga en egen flotte.

Det blev Lag Syd som kammade hem vinsten, mot ett sårbart Lag Nord. Lag Nord förlorade nämligen inte bara tävlingen, utan efteråt kände de sig även försvagade.

Nu visar det sig att de inte var helt fel ute, då hela lägret hade blivit matförgiftade!

Pål i Robinson lagade snigelsoppa – förgiftade hela lag Nord

Anledningen bakom var en snigelsoppa, som deltagaren Pål Schakonat hade tillagat för sina lagkamrater

På sin Instagram publicerar Pål nu i efterhand bilder av sin dagbok som han hade under inspelningarna, där han antecknat om soppan.

Annons

På sin story skriver han:

”Vad man inte ser i bygga flotte avsnittet är hur alla mår piss av en snigelsoppa, tror jag, lagade igår. Magen är riktigt dålig och alla är lätt febriga.”, skriver han och fortsätter:

”Konflikterna låg i luften. Detta var första gången jag tänkte, nu fan är jag med i Robinson”

Lag Nord blev magsjuka – deltagaren Roobles ord

Även deltagaren Rooble Gedi minns händelsen, och skriver på sin Instagram:

”Pål förgiftade oss eller gjorde att vi blev magsjuka genom att tillaga en snigelsoppa åt oss. Lag Nord äter snigelsoppa skrev han idag och jag påmindes av händelsen”

När Hänt når en annan deltagare i Lag Nord Zayera Khan berättar hon om vad som hände:

”Jag minns inte om jag blev magsjuk av det men kanske mer lös i magen. Tror att andra drabbades mer av det än mig. Vet inte varför produktionen inte tagit upp det. Tror att dom missade det då vi inte pratade så mycket om maten, vi tillagade och åt själva.Vi hade ju läkarteamet och sjuksköterskor som kollade oss, så dom som blev riktigt sjuka fick säkert läkemedel mot diarrén eller magsjukan.”, skriver Zayera.

FOTO: TV4Play

Annons