LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Robinson-Fredrik svarar på frågan alla undrar – sanningen om avhoppet

16 apr, 2024 
Fredrik gjorde läggmatch för att få komma till Gränslandet.
Men redan efter två dagar i Gränslandet lämnar han programmet.
Nu ger han svar på tal efter tittarnas kritik.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Otäcka scenerna – Robinson-Emilio faller ihop efter lagets svekBrand logo
Otäcka scenerna – Robinson-Emilio faller ihop efter lagets svek

I söndagens avsnitt av Robinson gav Fredrik Bolander, 40, bort vinsten till Pål Schakonat, 30, i en så kallad läggmatch.

Men trots att Fredrik förklarat varför han la sig har tittarna varit skeptiska. De tror nämligen att det inte alls att det handlade om en läggmatch utan att han snarare inte kunde erkänna att han förlorat.

”Fredrik har ju kört läggmatch sen han kom in i Robinson! Han är kass i tävlingar, men vågar inte stå för det! Han är ingen värdig vinnare i mina ögon.”, skriver en tittare på Facebook.

”Fredrik är stöddig. Flertal gånger sagt att han är bäst. Dåligt att påstå att han lade sig. Han är bara inte bättre än så”, skriver en annan.

Lögnen efter örådet – Fredrik ville åka hem

När Fredrik åkte ut förklarade han att han "kände sig klar" med Robinson och ville göra något annat.

Annons

– Jag ville att Pål skulle komma in i Robinson. Jag kände att jag var klar där. Jag kände att jag ville göra någonting annat och Pål hade inte fått någon chans i Robinson över huvud taget, sa Fredrik till Hänt.

Men i kvällens avsnitt visar det sig att det inte var Gränslandet som Fredrik syftade på när han sa att han ville "göra något annat", utan han ville helt enkelt hem. Nu berättar Fredrik för Hänt varför han ville hoppa av.

Varför hoppa av helt plötsligt? Du gjorde ju läggmatch för att du VILLE komma till Gränslandet?

– Grejen var såhär egentligen att jag ville inte komma till Gränslandet. Jag gav ju min plats till Pål och när vi väl var där så berättade de ju att Gränslandet var nedstängt. Då när de berättade det så satt jag på flyget hem redan, säger Fredrik och fortsätter:

– Dessutom hade jag privata familjeangelägenheter som jag var tvungen att lösa, som inte var löst när jag åkte.

Annons

Frågan som alla undrar: ”Vågar han inte stå för sina förluster?”

Folk skriver att du inte vågar stå för dina förluster, vad har du att säga om det?

– Ja folk har ju reagerat sådär. Men alltså det enda jag har att gå efter är att jag hade bestämt mig, säger Fredrik till Hänt och fortsätter:

– Men vad jag säger spelar uppenbarligen ingen roll för alla verkar ju ha en åsikt om mina matcher och allt det här. Men det var på riktigt.

Nu hoppas Fredrik istället att Farmen eller något annat program hör av sig och vill ha med honom.

– Jag kommer iallafall ge allt om jag ställer upp i Farmen och inte lägga mig i alla tävlingar. Jag lovar att jag kommer köra alla tävlingar rakt igenom, det spelar ingen roll om jag vill förlora, jag kommer ändå köra för att vinna, säger Fredrik till Hänt.

GRÄNSLANDET 2024
Även fast Anders Lundin försökte övertala Fredrik så var han fast besluten om att åka hem.FOTO: TV4

FOTO: TV4

Annons