LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Läckbergs äktenskapsförord – det händer om de skiljer sig

27 jun, 2017 
Malin Ljung
Camilla Läckberg och Simon Sköld verkar ha tänkt på allt när de planerade sitt hemliga bröllop. De har till och med utformat ett äktenskapsförord – och om de någon gång går skilda vägar delar de inte med sig av särskilt mycket till den andra.
Annons

Camilla Läckberg, 42, och Simon Sköld, 30, gifte sig för knappt två veckor sedan under största hysh-hysh. Men bara för att vigseln var hemlig innebär det inte att paret planerat sitt nya liv in i minsta detalj. De har till och med planerat vad som händer om de en dag går skilda vägar.

Fyra dagar före den lilla ceremonin skrev paret nämligen på ett äktenskapsförord. Enligt Aftonbladet ska det i klartext innebära att ingen av makarna har rätt till den andres förmögenhet eller egendom vid en skilsmässa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt äktenskapsförordet som tidningen tagit del av har Camilla Läckberg investeringar bundna till sitt lantställe i Norrtälje som består av två fastigheter, med ett samlat taxeringsvärde på 8 065 000 kronor, samt en fastighet i Fjällbacka med ett markvärde på 11 000 kronor.

Hon har även investeringar bundna till villan i Enskede i södra Stockholm där familjen bor. Samma hus hon köpte år 2009 tillsammans med exmaken Martin Melin, för 7,5 miljoner kronor. Den har enligt Lantmäteriets ett samlat taxeringsvärde på 5 248 000 kronor.

Annons

Deckardrottningen har även angett att allt lösöre i fastigheterna är hennes, det vill säga möbler, konst, smycken och annat smått och gott.

Enligt bokslutet för författarens Camlac AB omsatte bolaget 27,2 miljoner under 2015. Camilla Läckberg ska ha tagit ut nästan all vist i utdelning, totalt 24 miljoner kronor.

Simon Sköld har även han ett eget aktiebolag som registrerades för tre år sedan. Under 2016 hade det en omsättning på 1 178 000 kronor.

SE OCKSÅ: Läckbergs snuskavslöjande i tv: “Jag är bra”

Camilla Läckbergs snuskavslöjande i tv: "Jag är bra"Brand logo
Camilla Läckbergs snuskavslöjande i tv: "Jag är bra"

FOTO: Ibl

 

Annons