LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ozzy ställer in – kroppen är inte redo

11 jul, 2023 
TT Nyheter
Hårdrockaren Ozzy Osbourne ställer in sin planerade spelning på Power Trip-festivalen i Kalifornien i oktober. Arkivbild.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Den 74-årige hårdrockaren Ozzy Osbourne meddelar att han tvingats ta "det smärtsamma beslutet" att ställa in sin medverkan på Power Trip-festivalen i Kalifornien, USA i oktober där även bland andra Metallica, AC/DC och Iron Maiden ska spela, rapporterar The Guardian.

Framträdandet på Power Trip skulle ha blivit hans första livespelning på nästan fem år men på måndagen publicerade Osbourne ett uttalande där han skriver att han drar sig ur festivalen för att inte komma dit och göra ett dåligt framträdande.

"Tyvärr är min kropp inte redo än och jag är alldeles för stolt för att låta den första showen jag gör på nästan fem år vara halvdan", skriver Osbourne på Twitter.

Ozzy Osbourne har haft flera hälsoproblem de senaste åren. Så sent som i februari ställde han in planerade konserter i Europa och förklarade då att han fortfarande kämpade med att tillfriskna efter den ryggoperation han genomgick 2019.

Operationen gjordes efter att han ramlat vilket förvärrade den skada han ådrog sig under en fyrhjulingsolycka 2003.

Annons