TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Loreen om genrepet: Som vi planerat

08 maj, 2023 
TT Nyheter
Loreen sjunger "Tattoo" under måndagens genrep i Eurovisionarenan i Liverpool.
Loreen har genomfört två genrep inför semifinalen i Eurovision Song Contest. Och artisten intygar att allt gick enligt plan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

"Repet gick väldigt bra och som vi planerat. Jag är tacksam för hur EBU och BBC och alla kreatörer som jobbar med numret kämpar med att förverkliga vår vision. Det är en ny scen och ett nytt nummer för många, så allt handlar om timing", skriver hon i ett sms till TT.

Den tidigare Eurovisionvinnaren är tippad att åter igen ta hem segern, med bidraget "Tattoo". Mest omskriven har konstruktionen som ska rullas in på scenen varit, där Loreen inte tillåts ta med de 1,8 ton tunga led-skärmarna hon använde i Melodifestivalen.

"Det känns bra. Jag får en annan kontakt med publiken eftersom jag kommer upp högre på det nya podiet. Tror också att publiken i arenan ser mer av numret nu. Det ger en annan känsla", skriver hon.

Nu är det två mindre plattor hon ligger emellan, men artisten själv försäkrar att skillnaden för tv-tittarna kommer vara minimal.

– Det blir inga förändringar när det kommer till visionen, jag skyddar den och SVT och jag är ett team där, har hon tidigare sagt till TT.

Annons