LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Karamellen vinner "Masked singer"

26 maj, 2023 
TT Nyheter
Karamellen Klara Hammarström vann "Masked singer". Pressbild.
Under våren har Karamellen glänst med sina sånginsatser i "Masked singer". Och när masken åkte av efter finalen var det artisten Klara Hammarström som stod där som tävlingens slutgiltiga vinnare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

I finalen ställdes hon mot Maneten och Den magiska boken, som visade sig dölja Edvin Törnblom respektive Vanna Rosenberg.

Men sist ut att demaskeras var alltså Klara Hammarström. Programmet spelades in tidigare i år och den 23-åriga artisten tycker att det känns skönt att hemligheten äntligen är avslöjad.

– Det har varit väldigt jobbigt. Jag är en sån som inte kan hålla hemligheter och är väldigt dålig på att ljuga, säger Hammarström.

"Kul vara första tjejen"

Hon gillar också att äntligen få känna sig som en vinnare, förklarar hon.

– Det är ju någonting som jag inte har gjort förut. Jag har ställt upp i Mello tre gånger och jag älskar ju att tävla, men där har jag bara fått nosa på final och pallplats. Det här känns som en stor vinst för mig ändå. Självklart är det väldigt kul att vara första tjejen som vinner "Masked singer" i Sverige också.

Förra veckan deltog hon utan mask i programmet – när hon som gästartist sjöng duett med Vikingen, som visade sig vara Ciara Janson. Samtidigt skulle hon också sjunga med Linda Bengtzing som Karamellen. Tilltaget blev en svettig historia där Klara Hammarström fick springa fram och tillbaka och göra krångliga klädbyten i kulisserna.

Annons

– Det var riktigt speciellt. Ingen i produktionen visste ju vem jag var i masken och det var så jobbigt att komma dit och krama alla människor som jag jobbat med i flera veckor och låtsas som att jag var där för första gången, säger hon.

"Söt att titta på"

Hammarström har trivts bra i sin karamelldräkt, eftersom den har låtit hennes egen personlighet lysa igenom, tycker hon.

– Den speglar ju mig väldigt, väldigt bra. Det är kanske för att jag är bubblig och glad att det går hem. Jag älskar det här och jag tror att det ändå skiner igenom även om jag har en stor skål på huvudet.

Hon tror också att dräkten kan ha gett henne ett visst övertag i programmet.

– Jag tror jag har en stor fördel av att jag kan röra mig i den. Det kan ju vara lite svårare när man har en mullvadsdräkt som inte är lika rörlig. Och så är den är väldigt söt att titta på så klart.

Annons