LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jeremy Renner på premiär efter svåra olyckan

12 apr, 2023 
TT Nyheter
Jeremy Renner behövde pausa efter att ha poserat för fotograferna på premiärminglet.
Jeremy Renner har repat sig såpass mycket efter plogbilsolyckan att han har gått på premiär – för sin egen tv-serie. Renner kom till evenemanget stödd på en käpp, skriver AP.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

"Avengers"-stjärnan Jeremy Renner gick under tisdagskvällen på sin första premiär efter den svåra olyckan på nyårsdagen.

Han kom i sällskap av familjemedlemmar och vänner till visningen av sin egen dokumentärserie "Rennervations" på Disney+, ett tv-program där han reparerar gamla fordon till förmån för välgörenhet. Renner har även skrivit ledmotivet till serien.

Den omskrivna olyckan skedde då Jeremy Renner var ute för att ploga utanför hemmet i Nevada med sin pistmaskin, en så kallad snövessla, och fick den över sig.

Renner bröt åtta revben på 14 ställen, hade frakturer i bland annat knä, fotled, vadben, käken, ögonhålan och axeln. Ett av de skadade revbenen trängde in i levern.

– Jag valde att överleva, har han sagt i en tv-intervju med journalisten Diane Sawyer.

Under premiärkvällen var Jeremy Renner tvungen att pausa flera gånger från fotografernas kamerablixtar och vila benen. Han gav inga intervjuer, men gjorde tummen upp mot journalisterna innan han försvann in på filmvisningen.

Annons