LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

"Hair"-stjärnan död i mc-olycka

13 jun, 2023 
TT Nyheter
"I Got Life" sjöng Treat Williams medan han dansade på bordet i filmen "Hair" från 1979.
"Hair"-skådespelaren Treat Williams har omkommit i en trafikolycka. Han fördes efter olyckan till sjukhus men hans liv gick inte att rädda.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Den amerikanske skådespelaren Treat Williams, känd bland annat för sin roll som den skönsjungande hippien George Berger i Milos Formans filmatisering av musikalen "Hair", har omkommit i en trafikolycka. Det bekräftar Williams agent för CNN.

Treat Williams ska ha omkommit när han körde motorcykel och krockade med en bil i Vermont i USA på måndagskvällen lokal tid. Williams flögs efter olyckan till sjukhus med helikopter men hans liv gick inte att rädda. Han blev 71 år.

Filmen "Hair" (1979) blev hans stora genombrott men redan innan dess var Treat Williams en firad musikalstjärna på Broadway, inte minst känd för att i närmare ett decennium ha spelat rollen som tuffingen Danny Zuko i scenversionen av "Grease".

Efter succén med "Hair" spelade han i såväl filmer som tv-serier, men den lysande karriär som många förutspåddes uteblev. I början av 2000-talet gjorde Treat Williams dock något av en comeback som huvudrollsinnehavare i den prisade tv-serien "Everwood", där han spelade mot då unga och okända skådespelare som Chris Pratt.

Annons