LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Frank Ocean hoppar av Coachella

20 apr, 2023 
TT Nyheter
Frank Ocean. Arkivbild.
Han sågades jäms med fotknölarna för sin spelning på Coachella i söndags. Nu ställer Frank Ocean in nästa spelning på jättefestivalen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Frank Ocean hoppar av helgens spelning på Coachella i USA. Anledningen stavas flera frakturer och en spricka i ena benet, skador som han fick innan föregående helgs spelning på jättefestivalen i Kalifornien, skriver amerikanska medier.

Ocean, som är festivalens dragplåster, fick hård kritik för sitt framträdande i söndags. Fansen rasade över dåligt ljud, dålig sikt samt över att den oengagerade stjärnan avslutade sin show i förtid. Enligt ett uttalande från Ocean som bland andra Variety har tagit del av förklaras den undermåliga spelningen med att han inte var i form efter benskadan, som han ska ha ådragit sig på festivalområdet veckan innan.

"Det blev kaos. Kaos kan vara vackert, men showen blev inte vad jag tänkte att den skulle bli", säger Ocean i uttalandet.

Oceans Coachellaspelningar var hett emotsedda eftersom de är hans första spelningar sedan 2017. Han var bokad att vara dragplåster redan 2020 då festivalen ställdes in på grund av pandemin.

Frank Ocean slog igenom med dunder och brak 2012 med debutalbumet "Channel orange". 2016 kom uppföljaren "Blonde" och det visuella albumet "Endless", men sedan dess har det varit albummässigt tyst från artisten.

Coachellafestivalen är en av världens största musikfestivaler, och musikindustrins starkast lysande stjärnor brukar stå i kö för att spela under de två helger som festivalen pågår.

Annons