TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

FBI frågade ut Leonardo DiCaprio

04 mar, 2023 
TT Nyheter
Leonardo DiCaprio spelade huvudrollen i "The wolf of Wall street" som delvis ska ha finansierats av pengar från den korruptionsanklagade finansmannen Jho Low. Arkivbild.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

De diskuterade fler filmidéer men också en nöjespark i Asien med åkattraktioner baserade på Leonardo DiCaprios filmer. Det avslöjar Bloomberg som kommit över nya detaljer från förhör som FBI haft med den amerikanske skådespelaren om hans förbindelser med den korruptionsanklagade malaysiske finansmannen Jho Low. DiCaprio berättar att han fick veta att Jho Lows enorma förmögenhet kom från en okänd verksamhet i Abu Dhabi och att Low var "affärsvärldens Mozart".

DiCaprio är inte anklagad i målet som i The Guardian beskrivs som "en av världens största korruptionsskandaler". DiCaprio har också lämnat tillbaka de dyrbara gåvor som han fick av Jho Low, bland annat Marlon Brandos Oscarsstatyett.

Det amerikanska justitiedepartementet återkräver nästan 150 miljarder kronor från den malaysiska investeringsfonden 1MDB och Jho Low anklagas för att ha tvättat pengar stulna från fonden. Pengarna ska delvis ha finansierat filmen "The wolf of Wall street" där DiCaprio spelade huvudrollen.

Annons