LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Farah Abadi leder talanger i nytt SVT-program

23 maj, 2023 
TT Nyheter
Farah Abadi (i mitten) programleder i ny satsning. Pressbild.
Farah Abadi är tillbaka efter Melodifestivalen med ett helt nytt program i höst.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

I höst har SVT:s nya underhållningssatsning "På riktigt?!" premiär, med Farah Abadi som programledare. I programmet står tre personer på scenen och påstår sig ha olika talanger och färdigheter. En kändispanel listar sedan ut vem som ljuger och vem som talar sanning, och när de lagt fram sin dom är det upp till de medverkande att bevisa sina påstådda talanger.

I panelen deltar bland andra Robert Gustafsson, Nikki Amini, Filip Dikmen, Carina Berg och Sussi Eriksson. Programidén bygger på en mexikansk förlaga, "Cuál es el bueno?", som har gjort succé i Mexiko.

"Det är galet, tokigt och vansinnigt roligt! I ena sekunden skrattar man åt någon som är riktigt dålig på att ljuga för att i nästa sekund bli så himla imponerad. Jag ser verkligen fram emot premiären i höst", säger Farah Abadi i ett pressmeddelande.

"På riktigt" har premiär under tidig höst 2023.

Övriga paneldeltagare: Keyyo, Anis Don Demina, Daniel Nannskog, Maria Montazami, Morgan Alling, Farao Groth, David Sundin, Ellen Bergström, Sofia Dahlén och Antonija Mandir.

Rättat: I en tidigare version uppgavs en felaktig titel på den mexikanska förlagan som har gjort succé i just Mexiko.

Annons