LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fans sågar Lizzo och Jack Black i Star Wars

10 apr, 2023 
TT Nyheter
Baby Yoda är en av figurerna i Disneys serie "The mandalorian", serien som nu kritiseras av "Star wars"-fans. Pressbild.
Fans av tv-serien "The mandalorian" är missnöjda med valet av två gästskådespelare: Lizzo och Jack Black. "Star wars är inte för oss nördar längre", skriver ett före detta fan på Twitter.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

TMZ rapporterar att det just nu pågår en diskussion i sociala medier där "The mandalorian" döms ut som spiken i kistan för "Star wars"-universumet.

Serien, som sänds på Disney+, är inne på sin tredje säsong och i det senaste avsnittet spelar sångerskan Lizzo och skådespelaren Jack Black ett excentriskt par med överklassfasoner.

Kommentarerna flödar nu in på Twitter och i andra sociala medier om hur malplacerade de två kändisarna framstår i serien.

"Minns ni när Disney brukade vara ett tecken på kvalitet? Nu är det bara billiga specialeffekter", skriver en användare.

Skådespelaren Billy Dee Williams, som spelade Lando Calrissian i originalfilmerna, försvarar serien i en intervju med TMZ.

– Vi måste locka de yngre tittarna. Det här handlar om business, säger han.

"The mandalorian" hade premiär på Disneys strömningstjänst 2019 och uppmärksammades bland annat för den virala sensationen Baby Yoda. Musiken i serien har komponerats av den Oscarsbelönade svenske låtskrivaren och kompositören Ludwig Göransson.

Annons