Fågelskrämman fick lämna "Masked singer"

Fågelskrämman fick lämna "Masked singer"

Suzanne Reuter blev den femte deltagaren att lämna "Masked singer". Pressbild.

Pillan Thelaus/TV4
Det blev Fågelskrämman som fick lämna kvällens "Masked singer" i TV4. Bakom masken dolde sig en av Sveriges mest kända skådespelare.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fågelskrämman hann sjunga musikallåten "Ease on down the road" och Petra Marklunds "Händerna mot himlen" innan hon röstades ut. Bakom masken dolde sig skådespelerskan Suzanne Reuter, som berättade att hon tackade ja till att vara med på grund av sina barnbarn.

– Jag vet ju att de följer det här programmet, så jag tänkte: "Fasen vad de blir överraskade om jag är med!" Jag hoppas deras föräldrar filmar när de ser att farmor är Fågelskrämman, sade hon när masken var avtagen.

Juryn, som fått tillfälligt sällskap av komikern Per Andersson, hade det inte lätt när de försökte gissa vilken kändis som dolde sig i fågelskrämme-dräkten. De gissade bland annat på Linda Bengtzing, Hannah Graaf och Rachel Mohlin. Felix Herngren gissade faktiskt rätt efter Fågelskrämmans första sångnummer, men ändrade sig strax innan det var dags att ta av masken.

I slutet av programmet blev det ett sångbattle mellan Fågelskrämman och T-Rex och Forskaren som den senare gick segrande ur varpå Reuter fick lämna programmet.

Kvar i grupp ett är förutom T-Rex och Forskaren även Karamellen och Magiska Boken.

FRÅN FÖRSTASIDAN