LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Doja Cat sågar sin egen musik: Ni gick på det

10 maj, 2023 
TT Nyheter
Doja Cat på gala tidigare i våras. Arkivbild.
Den amerikanska rapparen Doja Cat verkar inte vara så förtjust i musiken som hon har släppt hittills, i alla fall om man får tro hennes inlägg på Twitter, där där hon sågar sina två senaste och väldigt framgångsrika album.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

"'Planet her' och 'Hot pink' var bara kassakor och ni gick på det allihopa. Nu kan jag försvinna och leva livet med mina nära och kära på någon ö medan ni bölar efter mer medioker pop", skriver hon på Twitter.

I ett annat inlägg förklarar hon att hon har känt sig utbränd efter jättefestivalen Coachella i förra våren.

"Jag kände mig så trött på att göra skit som jag inte tror på och att inte få berätta min egen historia i musiken. Jag insåg att jag inte har gjort något personligt utan att jag bara vevade ut lättsmält pop för barn på Twitter att gräla om, fortsätter hon.

Doja Cat släppte debutalbumet "Amala" 2018 men slog igenom på allvar med "Hot pink" året därpå. "Planet her" kom 2021 och rymmer bland annat hitlåtarna "Woman" och "Kiss me more".

Det här är inte första gången som Doja Car gör dramatiska utspel på Twitter. Ifjol meddelade hon att hon helt skulle sluta med musiken bara för att ta tillbaka uttalandet några dagar senare. Hon väntas snart släppa ett nytt album.

Annons