Detektivduo tror sig kunna vara halvbröder

Detektivduo tror sig kunna vara halvbröder

Woody Harrelson och Matthew McConaughey är kollegor och nära vänner, men är de också halvbröder? Arkivbild.

Charles Sykes/AP
Matthew McConaughey och Woody Harrelson har ett nära samarbete i den hyllade kriminalserien "True detective". Men är de också halvbröder?

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vid sidan av kriminalserien spelar de två skådespelarna även i komedin "Brother from another mother" som dock inte har haft premiär ännu.

Men skulle de två skådespelarna också kunna ha samma pappa? En kommentar från Matthew McConaugheys mamma fick duon att fatta misstanke, berättar McConaughey i Kelly Ripas podd "Let's talk off camera" skriver The Guardian.

– Där jag börjar slutar han och där han börjar slutar jag, gränsen har alltid varit suddig, säger Matthew McConaughey om deras vänskap.

De två skådespelarna umgås flitigt även privat. I samband med en Greklandssemester för några år sedan då även Matthew McConaugheys mamma var med berättade hon att hon "kände" Woody Harrelsons pappa, en kriminell som dömdes till fängelse både för rån och mord.

Exakt vad detta "kände" står för är oklart men Matthew McConaughey och Woody Harrelsons efterforskningar har visat att Woody Harrelsons pappa inte satt i fängelse när Matthew McConaugheys föräldrar låg i skilsmässa.

Till podden säger McConaughey att de två skådespelarna och vännerna gjort "sin matteläxa" men ännu inte vågat sig på ett DNA-test.

FRÅN FÖRSTASIDAN