TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

"Det är som att förlora en familjemedlem"

10 feb, 2023 
Burt Bacharach och Dionne Warwick hade en produktiv men stormig relation. Här på en bild från 2006.
Dionne Warwick skapade hits av Burt Bacharachs klassiska låtar. "Det känns som att förlora en familjemedlem", skriver sångerskan på Twitter efter låtskrivarens bortgång. Dionne Warwick är starkt förknippad med låtar skrivna av Burt Bacharach och textför
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dionne Warwick är starkt förknippad med låtar skrivna av Burt Bacharach och textförfattaren Hal David. Från 1962 och framåt samarbetade trion på klassiker som "Anyone who had a heart", "Walk on by" och "Do you know the way to San Jose".

Nu kommenterar den legendariska sångerskan dödsbudet.

"Burts bortgång känns som att förlora en familjemedlem", skriver Warwick på Twitter och fortsätter:

"Vi skrattade mycket och vi grälade, men vi hittade alltid ett sätt att låta varandra förstå att vår familj, som rötter, var det allra viktigaste i vår relation", skriver den 82-åriga Warwick.

"Jag kommer att sakna honom".

Burt Bacharachs och Dionne Warwicks samarbete fick ett tråkigt avslut i mitten av 1970-talet efter flera juridiska tvister. Duon återförenades dock drygt tio år senare när sångerskan fick en jättehit med "That's what friends are for", tillsammans med Stevie Wonder, Gladys Knight och Elton John, som skrevs av bland andra Bacharach.

Burt Bacharach avled i onsdags, 94 år gammal

Annons