TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Beyoncé bjöd Sverige på "svindlande spektakel"

11 maj, 2023 
TT Nyheter
Beyoncé vid en tidigare konsert. Arkivbild.
Både svenska och utländska recensenter är tagna efter att världsstjärnan Beyoncé sparkat igång sin världsturné "Renaissance" på Friends Arena.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Intresset för konserten var stort även utanför Sveriges gränser och många utländska fans hade rest till Sverige, inte minst för att runda de amerikanska biljettpriserna.

Brittiska The Guardians recensent Malcolm Jack var på plats i Solna och beskriver spelningen som ett svindlande tretimmars spektakel.

"Drottning Bey's första soloturné på sju år är ett påkostat steg framåt för liveunderhållning, drypande av sci-fi-disco, dekadens, sex och black pride", skriver han och delar ut fem av fem i betyg.

The New York Times utsända konstaterade att Beyoncé höll sig ganska stilla under konserten – att hon mest skakade på överkroppen, satt på rekvisita och att hon lämnade det mesta av det mesta av koreografin åt dansarna, vilket har lett till spekulationer bland fansen om att stjärnan skulle vara skadad.

Brittiska tabloiden Daily Mail fokuserar mest på Beyoncé många klädbyten under konserten och slår fast att stjärnan såg fantastisk ut i klänning, korsett och jumpsuit.

Aftonbladets Håkan Steen delar ut fyra plus och skriver att Beyoncé får arenan att koka i tre timmar.

"Showen är ett lyckligt, rusigt bombardemang av alla tänkbara sinnen. I långa stunder råder inga som helst tvivel om att superstjärnan överträffar sig själv, ännu en gång", skriver han.

Annons