Kritikstorm mot Katrin Zytomierska efter besöket på djurparken

Kritikstorm mot Katrin Zytomierska efter besöket på djurparken med 1-åriga sonen
Katrin Zytomierska fick en hel del rasande kommentarer efter besöket på Komårdens djurpark i måndags. "Det är så välskött, genuint och man känner verkligen att de här djuren är så älskade av de underbara skötarna", skrev hon bland annat på Instagram.
Annons

I måndags besökte Katrin Zytomierska, 41, ex-maken Alexander Klingstedt, 39, och minsta sonen Falke, 2, Kolmårdens djurpark. Efter ett inlägg på Instagram där Katrin Zytomierska visar sin glädje över besöket rasar följarna.

Annons

Naivt att tro att vilda djur har det bra i fångenskap”, skrev en av hennes följare.

Fler och fler rasande kommentarer rasslade in under måndagen där många av Katrins följare visar sitt missnöje över hur djuren sköts i parken.

Det spelar ingen roll hur älskade och välskötta djuren är. Det är djurplågeri att stänga in vilda djur i små mini-burar”, skriver en upprörd följare på Instagram.

Annons

Katrin Zytomierska var däremot nöjd över sitt besök där hon bland annat fick pussa en delfin och minsta sonen Falke fick träffa Bamse. Familjen hade tur med vädret och många bilder lades upp både i flödet och i storyn på Instagram.

Tack för bästa dagen. Otroligt nöjda. Kunde inte varit nöjdare”, utryckte Katrin Zytomierska över dagen på Kolmårdens djurpark.

Följarna delade inte glädjen

Många följare blev provocerade av Katrins glädje och rasar mot att hon är positiv till hur djuren behandlas men också att hon gått till djurparken generellt. Flera av följarna lät inte kritiken vänta.

Tråkigt att du stödjer utnyttjandet av vilda djur”, skrev en följare på Instagram.

Blir så genuint ledsen när jag ser detta”, skrev en annan följare.

Hur kan man tro att vilda djur mår bra i fångenskap!!!”, kommenterade ytterligare en följare.

Annons

Katrin får även medhåll

Även om många följare rasade över besöket fick Katrin Zytomierska medhåll av en följare.

De finns i det vilda igen tack vare Kolmården. Sen vet jag med att de aldrig har det lika stort som i det vilda. Men djuren har det definitivt bra, och lever gott i parken sin tid där”, kommenterar en följare som vänder sig emot majoriteten.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…