TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kritikstorm mot Carolina Gynning – efter lyxresan med Viktor Philipson

31 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Carolina Gynning
Carolina Gynning och pojkvännen Viktor Philipson befinner sig just nu på en lyxresa i Härjedalen.
Men efter Carolinas bilder på Instagram riktas nu skarp kritik mot konstnären.
Annons
Allt om Carolina GynningBrand logo
Allt om Carolina Gynning

Det var i somras som Carolina Gynning och pojkvännen Viktor Philipson bestämde sig för att ta en paus från varandra efter att ha varit tillsammans i lite mer än ett år. Det plötsliga uppbrottet chockade många, men inte lång tid efter kom den glädjande nyheten att paret hade hittat tillbaka till varandra igen.

Carolina har aldrig velat gå in på varför relationen mellan henne och Viktor till en början tog slut, men i podcasten Gynning & Berg - hittar sig själva har hon berättat att tiden ifrån varandra gjorde dem gott.

– Jag vill bara säga att det kan vara bra med en paus, där man då kan fundera över vad jag gjorde bra och vad jag gjorde dåligt, och försöka rätta till det, sa hon då.

Efter att de blev ett par igen spenderade de en hel del tid tillsammans i Norge för att utforska vildmarkslivet och naturen. På Carolinas Youtube-kanal kunde man då följare parets resa och se när de gjorde alltifrån att vandra till att fånga deras egna mat. Och nu är de tillbaka i vildmarken igen.

Annons

Kritikstorm efter Carolinas lyxresa med pojkvännen Viktor

Carolina och Viktor befinner sig just nu i Härjedalen och verkar vara på en riktig mysresa. På hennes Instagram har hon uppdaterat med både bilder och videos från deras kvalitetstid tillsammans, men när hon sedan lägger upp en bild i flödet trillar plötsligt kritiken in.

Kärleksparet har nämligen checkat in på ett hotell mitt i vinterlandet och i ett bildspel på Instagram visar hon upp bilder från det lyxiga stället. Det är bubbelpool, charkbricka, bubbel och öppen brasa - men medan vissa unnar de den mysiga resan är det också andra som tycker det är direkt olämpligt.

I kommentarsfältet kan man se hur folk reagerar på att de väljer att resa i landet under en pågående pandemi.

”Så himla bra att ni undviker ONÖDIGA resor. Toppen”, skriver bland annat en följare sarkastiskt.

”Att undvika onödiga resor? Har du missat att det är en pandemi?”, undrar en annan.

Annons

Inte första gången Carolina varit i blåsväder

Men det är inte första gången Carolina är i blåsvädret för att ha "brutit" mot restriktionerna. Tidigare i höst reste konstnären nämligen till Grekland för att spela in scener till Ruben Östlunds film Triangle of Sadness. Detta gjorde följarna rasande och många tryckte på att alla har ansvar i tider som dessa, inte minst offentliga personer som har dessutom har inflytande på andra.

Carolina besvarade tillslut kritiken och sa att hon håller med, men att produktionen hon är med i dessvärre inte har stängt ner.

Annons