Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kritik mot TV4 efter oväntade beskedet i Robinson: ”Sjukt lågt”

18 mar, 2019 
Lina Arvidsson
TV4 får kritik efter Nick Söderbloms comeback i Robinson.
Årets säsong av Robinson har dragit igång och redan nu vankas dramatik. När det avslöjades av en deltagare från förra året dyker upp i tävlingen ilsknar tv-tittarna till.
Annons

Årets omgång av realityserien Robinson på TV4 har börjat och nu vankas ännu en säsong av öråd, pakter och insektsätning. Under ledning av programledaren Anders Öfvergård, 51, ska ett gäng svenskar klara sig på en öde ö. Genom tävlingar och utröstningar kommer en efter en försvinna från ön tills endast en person står som segrare.

Årets 20 deltagare är ett blandat gäng och en dramatisk säsong av Robinson utlovas.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under gårdagen avslöjades att en tidigare Robinson-deltagare, Nick Söderblom, 54, kommer att medverka i årets säsong. I ett filmklipp på TV4:s Facebook-sida syns Nick paddla i en kajak mot ön.

Nick Söderblom, från förra årets Robinson, är tillbaka och mer revanschsugen än du någonsin kan ana!” skriver TV4 på Facebook.

I förra årets Robinson-säsong väckte Nick Söderblom starka känslor då han tidigt hamnade i bråk med en deltagare i sitt lag. Han röstades så småningom ut ur Robinson i ett öråd.

Annons

Ilska bland tittarna

På TV4:s Facebook-konto är det nu många tv-tittare som reagerar över beskedet att Nick Söderblom gör comeback i Robinson.

Hur kan TV4 sjunka så lågt. Mobbing trodde jag var något vi aktivt arbetat bort. Men rösta ut några direkt? Fy tusan, ångrade att jag satte på Tv:n ikväll. Kommer inte se fler avsnitt“, skriver en upprörd tittare.

Så sjukt lågt. Jag slutade kolla på farmen för det ända de fokuserade på var bråk och drama. Känns som om det är det folket på tv4 satsar på“, skriver en annan.

Hoppas han åker fort! Låt andra få chansen om folk varit med en gång!” skriver en tredje person.

FOTO: TV4

Annons