nyhetsmorgon

TV4-tittarnas kritik mot Nyhetsmorgon efter förvirringen i sändning

Nyhetsmorgon

Nyhetsmorgons Marléne Eriksson gav städtips under gårdagens sändning.
Men trots detta fick tittarna inte alla svar – något de nu kritiserar.
”Vad hände?”, skriver en tittare.
Anders Pihlblad om förändringarna i Nyhetsmorgon: ”Det kommer bli..”
0:23

Efter reklamen: Anders Pihlblad om förändringarna i Nyhetsmorgon: ”Det kommer bli..”

(0:23)

Slå på ljud

Nyhetsmorgons Marléne Eriksson, städexpert på TV4, gästade programmet under gårdagen i ledning av bland andra programledarna Rania Shemoun Olsson och Thomas Ritter.

Marléne gav i vanlig ordning tips om städning och stämningen i studion var på topp! Men trots detta är flera tittare nu tveksamma till sändningen då man inte fick se ett visst inslag som programmet utlovat.

Kritiken mot händelsen i Nyhetsmorgon: ”Vad hände?”

Marléne gav bland annat tips på hur man får bort stearinfläckar på dukar och andra saker inför juletid.

”För att inte tala om stearin-fläckar. Men ingen fläck är för stor eller för liten för att hamna i händerna på Husmorstipset. Idag kör Städ-Marléne hårt på fläckarna och svarar på tittar-frågor.”, skriver redaktionen under bilden.

Men tittarna uttrycker nu sin besvikelse av anledningen att man inte fick se Marlenes resultat av en tröja som låg i mjölk. En poängterar att det är bättre att dra ner på tempot i programmet så inslagen hinner genomföras ordentligt.

”Två timmar extra tv tid och så får man inte veta hur det gick med tröjan och mjölken! Usch. Kan ni inte dra ner tempot låta folk prata till punkt gör inslagen i slowtempo. Hellre ett rejält inslag än dutt dutt får ju inget sammanhang!”, skriver en Nyhetsmorgon-tittare.

”Vad hände med tröjan som låg i påsen med mjölk?”, hälsar en annan.

”Ja, de undrar jag med”, skriver en tredje.

Marléne Eriksson om att jobba på TV4 – succén med programmet Rent hus

Många känner igen Marléne Eriksson från TV4:s tidigare program Rent hus som var en uppskattad serie. Rent hus sändes på kanalen under två säsonger åren 2008 och 2009. Premiärprogrammet sågs av hela en miljon tittare! Trots detta valde kanalen att lägga ner serien.

Marléne har tidigare berättat för Hänt att hon gärna hade fortsatt med programmet.

– Jag hade gärna fortsatt med programmet. Det hängde mycket ihop med min passion för att hjälpa människor. Jag gjorde ju allt möjligt, jag klippte hår och lagade kläder. Det var fantastiskt roligt! Och sedan blev resultaten fantastiska. Att vara med dessa människor från början till slut och se hur de förändrades blev man varm i hjärtat av.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN