LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Tittarnas ilska mot Fångarna på fortet – efter händelsen med Gunilla

27 aug, 2022 
Fångarna på fortet
Fångarna på fortet har återvänt och säsongen har minst sagt bjudit på både skratt och allvar.
En av de tävlande som väckte stor uppmärksamhet är Gunilla Persson – men tittarna är inte nöjda med programmet efter de dramatiska bilderna...
Annons
Se Gunilla Perssons ilska efter händelsen i Fångarna på fortet: ”Nu dör jag”Brand logo
Se Gunilla Perssons ilska efter händelsen i Fångarna på fortet: ”Nu dör jag”

TV4:s familjära program Fångarna på fortet är tillbaka ännu en gång och det råder ingen tvekan om att det lockar publik i alla åldrar.

Säsongens andra avsnitt bjöd på allt och lite till. Peter Stormare, som ”Kapten Kaboom”, gav minst sagt hollywoodfrun Gunilla Persson en utmaning. I hennes lag hade hon dessutom med sig förra årets Bachelor Sebastian Martinsson och tv-profilen Karl Fredrik Gustafsson. Deras motståndare bestod av skådespelaren Dan Ekborg och artisterna John Lundvik och Klara Hammarström.

Och avsnittet har delat tittarnas åsikter...

Gunilla Persson om obehagliga händelsen på Fortet: ”Dör jag”

Under fredagen gästade Gunilla Persson Nyhetsmorgon för att berätta om sin upplevelse av programmet.

Annons

Och det fanns just en sekvens som var läskigare än de andra. Gunilla skulle nämligen svara på en fråga samtidigt som hon satt fastspänd i en stol, men när Persson inte kunde svaret skickades hon abrupt ner i grön lera.

– Dödspanik, rena dödsångesten. Jag trodde ju att min sista stund hade kommit. När man doppas ner på detta sättet i denna sörjan som va som snor så tänkte jag att nu dör jag, nu stannar hjärtat. Man kunde inte andas det var därför det tog ett tag innan jag började skrika, berättade Gunilla i Nyhetsmorgon om den obehagliga händelsen.

Gunilla
Gunilla Persson beskriver det hela som ”rena dödsångesten”.

Tittarnas delade meningar om programmet: ”Förnedrings-TV”

Att Fångarna på fortet är en vattendelare råder det ingen tvekan om. På TV4:s Facebook uttrycker tittarna nu sina åsikter om säsongens andra avsnitt som minst sagt bjudit på allt och lite till.

Annons

Sicket dåligt program. Verkar ju dessutom inte helt ofarligt.”, skriver en tittare om händelsen med Gunilla.

”Lägg ned det där nu! Fan köra på gamla idéer varenda år fångarna på fortet är lika intressant som segling!”, skriver en annan tittare.

Fortet har blivit förnedrings-TV”, hälsar en tredje tittare.

Andra menar att utmaningen som Gunilla utsattes för inte kändes helt okej.

Kan inte ens med ord beskriva vilken panik jag skulle få. Sitta fast under flytande vätska. Rena mardrömmen.”, hälsar en person.

Ger man sig in i leken... Fine! Men jag tycker dock lite synd om Gunilla. Känns lite som planerat för att göra TV.”, skriver en annan.

Jag tycker det är elakt att utsätta folk för sånt. Usch”, konstaterar en annan tittare.

FOTO: TV4

Annons