Kristoves Ruedas egna ord om plötsliga förändringen i Robinson

Kristove Rueda

Robinson-deltagaren Kristove Rueda är hypnotisören från Kisa som imponerat både på tittarna och deltagarna med sina knep i programmet.
Under säsongens gång har tittarna fått se allt fler sidor av honom och nu berättar Kristove för Hänt om den vändning av hans personlighet som han upplever ha skett i programmet.

Kristove Rueda har blivit ett välkänt ansikte för det svenska folket genom sin medverkan i den pågående säsongen av Robinson. Deltagaren som till vardags jobbar som hypnotisör har gång på gång visat upp ovanliga kunskaper i att gå in i sig själv och därav ta sig långt i tävlingarna på ön. Till en början visade sig Kristove hålla sig långt utanför bråkande och paktande men under de senaste avsnittet har tittarna fått se en annan bild av honom.

Kristoves egna ord om förändringen

Kristove har hamnat i dispyter med Mattias Pettersson, gått in markant hårdare i paktandet och blivit allt mer ifrågasatt i sin alternativa ledarroll. Denna förändrade syn som TV4-tittarna har fått ta del av är även något som Kristove själv lagt märke till.

– Det har blivit en vändning nu senaste veckorna där det plockas en hel del har jag märkt. Jag är fascinerad över hur det går att lyfta fram olika personligheter genom att klippa små klipp ur stora resonemang, säger han och fortsätter:

– Från början så framställdes ju jag som positiv och så vidare. Medan nu så har det varit den här diskussionen med Mattias, den togs ifrån ett långt samtal mellan honom och mig. Är det så att man faktiskt går in och plockar små delar ur ett samtal så kan det låta på många olika sätt. Det är fascinerande hur det går att göra tv på många olika sätt.

”Jag vet vad jag behöver jobba på”

Kristove är dock inte speciellt bekymrad över den vändning som skett av hans personlighet i programmet. Han känner sig istället lugn och trygg i sig själv.

– Jag vet att det är tv så för mig känns det inte någonting speciellt utan jag tar det. Den som ger sig in i leken, får leken tåla. Jag jobbar med känslor och jag jobbar med det undermedvetna så för går det jättebra. Det är skönt att kunna ta det på det här sättet. Det här är tv och jag vet vem jag är och jag vet vad jag behöver jobba på.

Robinson-Priya:”En jävligt rättvis bild”

När Hänt når Priya Svang, 27, förklarar hon dock att det kanske inte bara är klippningen som fått det att se ut som att Kristove gör en vändning i programmet. Hon menar nämligen att hans personlighetsresa skett rakt och tydligt även på plats.

– Jag tycker att det är en jävligt rättvis bild för det var exakt så det var. Jag stör mig på alla som kommer med efterkonstruktioner på allt som de gjorde där och då. För de visar en absolut rättvis bild.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN