LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristin Kaspersens starka ord till sönerna – efter händelsen: ”Ofattbart”

19 jan, 2022 
Leon Fahlén, Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht på röda mattan inför Idrottsgalan 2022.
Under måndagskvällen var det dags för den tjugoandra upplagan av Idrottsgalan, och som många andra år leddes den utav den folkkära programledaren Kristin Kaspersen.
Men under galan fick hon en stark insikt om sina söner.
Nu riktar hon några starka ord till sönerna efter händelsen.
Annons
Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Kristin Kaspersen, 52, är en av Sveriges mest älskade programledare och tv-profiler. Under måndagskvällen ledde hon, för elfte året i rad, den populära Idrottsgalan.

Men något hände under galan som fick Kristin att öppna upp sitt hjärta och hylla sönerna Leon Fahlén, 17, och Filip Lamprecht, 24. Men vad hände egentligen?

Kristin Kaspersens dejtkväll med mystiska mannen

Eller ja, vi vet ju faktiskt inte om det var en dejt eller ej, men Kristin hade en mycket stilig man i köket som lagade god mat åt både henne och sönerna.

Men så vitt vi vet är stjärnan fortfarande singel, även om hon börjat hinta om att hon längtar efter en romans i livet.

Annons

Visst kan jag dessa dagar känna mig ensam. Vilket jag aldrig annars gör. För jag är inte ensam. Jag har mina söner, min familj och vänner. Och nej, jag tänker inte leva resten av livet själv”, har Kristin nämligen skrivit på Instagram.

Och var det kanske kärlekslivet som låg till grund för händelsen på Idrottsgalan 2022?

Kristin Kaspersen starka ord till sönerna Filip och Leon – efter händelsen under Idrottsgalan 2022

Nej, inte direkt kärlekslivet, men kärlek till livet kan man kanske säga. Under måndagskvällen var det nämligen dags för Idrottsgalan, den tv-sända galan där svenska elitidrottare hyllas för sina insatser under det gångna året.

Kristin programledde galan och uttryckte sin tacksamhet för förtroendet i ett inlägg på Instagram; ett bildspel med en lång tillhörande text.

”Idrottsgalan. Min 11e av 22. Helt ofattbart att jag fått vara med så länge och leda denna underbara gala. Lika stor ära varje år att få vara med och hylla våra fantastiska idrottare. Stolt och så tacksam! Grattis alla vinnare!”, skrev hon intill bilderna.

Annons

Men det finns en del i den långa texten där Kristin riktar all sin kärlek till sönerna Leon och Filip. Sönerna var nämligen på plats och stöttade henne under galan, och det är just denna handling som Kristin uttrycker sin glädje över.

Hur stolt jag än är över att få göra galan så höll mitt hjärta på att svämma över av stolthet när jag kommer in på scenen och ser mina två söner i publiken. Kunde inte vara lyckligare”, skriver Kristin.

Vi kan inte annat än att konstatera Kristins fina relation till sönerna, som så väl återspeglas i hur de stöttar sin mor. Fint att se!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons