Kristin Kaspersens starka ord till sonen – visar upp barnet med Hans Fahlén

Kristin Kaspersen har två söner.
Nu har yngsta sonen Leon Fahlén hunnit växa upp och fyller nu 17 år – något mamma Kristin Kaspersen uppmärksammar på Instagram.
”Ingen kan få mig att skratta som du”, skriver hon.

Tv-profilen Kristin Kaspersen, 51, har många bollar i luften. Inte nog med att hon syns till i diverse tv-program titt som tätt, har hon också den egna podcasten Kristin Kaspersen nyfiken på där hon varje söndag samtalar med både kända och okända personer, som bär på en intressant historia. I januari var hon också programledare för Idrottsgalan för tionde gången.

LÄS MER: Kristin Kaspersen visar upp kärleken

Till råga på allt så har hon också skrivit den egna boken Vägen till att leda mig själv. I boken ger hon tips på hur man kan få balans i livet – och själv leda sig bort från saker som hindrar en från att uppnå detta. Allt bygger på hennes personliga erfarenheter av problem med sådant som exempelvis stress, avsaknad av självkänsla och rädslor. I Nyhetsmorgon berättar hon om boken.

– Jag vet inte vem som läser så jag vill inte säga "gör såhär", för vi alla är olika och befinner oss i olika situationer. Men jag har flera saker som jag påminner mig om när jag hamnar i stressen igen, vilket jag absolut gör, och det skriver jag i slutet av varje kapitel, berättar hon.

Kaspersens kamp med barnen

Kristin Kaspersen har tillsammans med Martin Lamprecht sonen Filip Lamprecht, 23. Hon har också varit gift med tv-profilen Hans Fahlén mellan 2003 till 2009 och tillsammans med honom har hon sonen Leon Fahlén, 17.

Precis som hon själv så har båda hennes söner add och adhd. Hon har tidigare berättat om hur deras diagnoser påverkat henne som mamma. Hon har också sagt att själva skolgången har varit den största utmaningen.

– Hela skolbiten har varit tuff. Skolsystemet handlar om att gå på prov och läxförhör och genom läxförhör visa vad man kan. Viktigast är att du kan bevisa kunskap på skolans premisser. Det gör ont i mig, som mamma, att se på när ens barn inte respekteras för sina styrkor. Detta har varit den absolut största kampen, sa Kristin Kaspersen då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kristin Kaspersens rörande ord till sonen

Sonen Filip Lamprecht har idag flyttat ut, men sonen Leon Fahlén bor fortfarande kvar hemma. Nu har han hunnit fylla 17 år och mamma Kristin Kaspersen uppmärksammar sonens födelsedag på Instagram med ett känslosamt inlägg.

”GRATTIS världens bästa Leon på 17-årsdagen! Ingen kan få mig att skratta som du. Lycka att vara få vara din mamma”, skriver hon på Instagram tillsammans med bilder på sonen i olika åldrar.

Efter det fina grattis-inlägget på sonens födelsedag så är det många som skickar härliga grattishälsningar. Bland annat Tilde de Paula Eby, Pernilla Wahlgren, Renée Nyberg och Mia Parnevik önskar 17-åringen grattis på födelsedagen.

FOTO: Claudio Bresciani/TT/Instagram

LÄS OCKSÅ: Gravida Carolina Gynnings avslöjande om namnvalet till dottern

LÄS OCKSÅ: Peter Settmans barnbesked med flickvännen Carmen Navis

Senaste nytt